De ce nu merge Niculina Stoican la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Probabil că nici nu am să mă duc curând”

14.04.2022, 11:43
De ce nu merge Niculina Stoican la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Probabil că nici nu am să mă duc curând”
De ce nu merge Niculina Stoican la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Probabil că nici nu am să mă duc curând”

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican, în vârstă de 51 de ani, a explicat de ce nu a mers la mormântul regretatului artist Petrică Mâțu Stoian, cu care a fost colegă și a colaborat ani de zile.  Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață în luna noiembrie a anului trecut. ”Probabil că nici nu am să mă duc curând”, a spus Niculina Stoican.

Niculina Stoican a făcut declarații despre Petrică Mâțu Stoian, cu care a colaborat ani de zile. Cântărețul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian a fost angajat al Ansamblului din Craiova timp de 14 ani, de unde s-a și pensionat. Niculina Stoican este managerul Ansamblului ”Maria Tănase” din Craiova. Doru Gușman, impresarul artistului, a afirmat că Petrică Mâțu Stoian s-ar fi pensionat din cauza Niculinei Stoican, care îl teroriza și îl umilea.

După ce Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață, Niculina Stoican nu a fost la mormântul acestuia. Artista a explicat, pentru wowbiz.ro, care este motivul.

De ce nu merge Niculina Stoican la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este”

”Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să mă obișnuiesc”, a declarat Niculina Stoican pentru sursa mai sus-menționată.

”Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială”, a adăugat interpreta de muzică populară.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, care se afla în recuperare post-COVID, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.  Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor ca ulterior să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Reprezentanții clinicii au făcut și ei declarații.

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian a fost condus pe ultimul drum în data de 10 noiembrie 2021. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.

citește și...