De ce nu merge Niculina Stoican la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Probabil că nici nu am să mă duc curând”

14.04.2022, 11:43
De ce nu merge Niculina Stoican la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Probabil că nici nu am să mă duc curând”

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican, în vârstă de 51 de ani, a explicat de ce nu a mers la mormântul regretatului artist Petrică Mâțu Stoian, cu care a fost colegă și a colaborat ani de zile.  Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață în luna noiembrie a anului trecut. ”Probabil că nici nu am să mă duc curând”, a spus Niculina Stoican.

Niculina Stoican a făcut declarații despre Petrică Mâțu Stoian, cu care a colaborat ani de zile. Cântărețul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian a fost angajat al Ansamblului din Craiova timp de 14 ani, de unde s-a și pensionat. Niculina Stoican este managerul Ansamblului ”Maria Tănase” din Craiova. Doru Gușman, impresarul artistului, a afirmat că Petrică Mâțu Stoian s-ar fi pensionat din cauza Niculinei Stoican, care îl teroriza și îl umilea.

După ce Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață, Niculina Stoican nu a fost la mormântul acestuia. Artista a explicat, pentru wowbiz.ro, care este motivul.

De ce nu merge Niculina Stoican la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este”

”Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să mă obișnuiesc”, a declarat Niculina Stoican pentru sursa mai sus-menționată.

”Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială”, a adăugat interpreta de muzică populară.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, care se afla în recuperare post-COVID, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.  Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor ca ulterior să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Reprezentanții clinicii au făcut și ei declarații.

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian a fost condus pe ultimul drum în data de 10 noiembrie 2021. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.