De ce nu mai poate Oana Roman să aibă copii. A trecut prin momente teribile

24.11.2020, 10:13
De ce nu mai poate Oana Roman să aibă copii. A trecut prin momente teribile
De ce nu mai poate Oana Roman să aibă copii. A trecut prin momente teribile

Oana Roman a explicat care este motivul pentru care nu mai poate să fie din nou mămică.

Oana Roman este căsătorită de mulți ani cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. Invitată la emisiunea ”XTra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1, Oana Roman a mărturisit care este motivul pentru care nu mai poate deveni din nou mămică. Oana Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală foarte grea după ce a devenit mămică. ”După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a dezvăluit vedeta, potrivit spynews.ro.

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu ai voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a adăugat Oana Roman.

Oana Roman, femeie de afaceri

De curând, Oana Roman a anunțat că are propriul ei magazin online cu haine.

Vedeta a mărturisit și de ce a decis să înceapă propria sa afacere.

„După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate”, explica Oana Roman pentru click.ro.

 

citește și...