Din ce vrea Oana Roman să facă bani. ”După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu”

02.10.2020, 11:12
Din ce vrea Oana Roman să facă bani. ”După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu”
Din ce vrea Oana Roman să facă bani. ”După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu”

Oana Roman este pregătită să își încerce norocul într-o afacere cu haine. Vedeta a explicat care sunt planurile sale pentru noul business.

Oana Roman și-a deschis o platformă cu haine pentru toate măsurile. Vedeta este chiar ea manechin pentru hainele pe care le comercializează la MIO.

“După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile.

Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele.

Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag”, a explicat Oana Roman pentru click.ro.


Pe contul de socializare, Oana Roman a fost întrebată de internauți despre prețurile hainelor.

”La prețul oricărui produs se adaugă diverse costuri plus profit. Asa e peste tot. Pretul decent depinde de cum privește fiecare situația. Trebuie sa fie un preț corect care sa includă toate costurile plis un profit. Va mai spun un secret , 90 la suta din orice cumpărați , valorează la producător maxim 20 la suta din prețul cu care ajunge la vânzare. Orice produs. Absolut oricare”, le-a explicat vedeta celor care o urmăresc în mediul online.

Oana Roman, detalii din căsnicia cu Marius Elisei

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. Vedeta a fost invitată la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, alături de familia sa. oana Roman a făcut declarații despre partenerul ei de viață, Marius Elisei, afirmând că acesta o susține în tot ceea ce face.

”Marius este cel care îmi spune mereu: ”Dacă nici tu nu ai încredere în tine, tu care ai reușit să faci atatea singură, cine altcineva poate să mai aibă încredere în el?”. El mă susține și mă motivează foarte mult, pentru că am avut momente în care am spus că eu nu pot să fac asta, că nu sunt în stare să fac asta”, a declarat Oana Roman, potrivit spynews.ro.

”Dacă nu ai încredere în tine, mai ales într-o relație, ajungi cumva neforțat sau nevoit să amplifici niște conflicte și de acolo se poate crea altceva. Într-adevăr, s-au mai întâmplat și aceste lucruri, dar mă bucur că am reușit să trec eu peste mine ca să pot să ajung la ea în minte, să pot să-i desfac puțin carapacea”, a completat Marius Elisei.

 

citește și...