De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă de cununie

06.06.2022, 16:30
De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă de cununie
De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă de cununie

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 dce ani, a dezvăluit, la emisiunea realizată de Denise Rifai, care a fost motivul care a dus la ruptura dintre ea și Alex Velea, în vârstă de 38 de ani. Artista și partanerul ei de viață, Lucian Mitrea, au fost, în urmă cu ani, nași de cununie ai lui Alex Velea, la căsătoria acestuia cu Ana.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, Andreea Bănică a explicat care a fost motivul pentru care ea și Alex Velea au ajuns să nu își mai vorbească. Când Alex velea și Ana au decis să se separe, Andreea Bănică a intervenit, însă acest lucru a dus la ruptura dintre ea și finul ei.

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. ”Am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului”

„Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali, am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus „dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil.” De aici a plecat ruptura”, a detaliat Andreea Bănică, notează kanald.ro.

„Nu am avut această ocazie (n.r. să se împace cu Alex Velea), deși mi-aș dori. Mi-aș dori să nu fie supărat pentru că nu i-am vrut niciodată răul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu vreodată. Atât de mult și-a ajutat toți artiștii cu care a lucrat, poate mult mai mult decât m-a ajutat pe mine. De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el. Au fost momente în care mă gândeam de ce îl susține pe el (n.r Alex Velea), de ce cu el vorbește așa și mie altfel. De ce cu mine este altfel și cu ei este pâinea lui Dumnezeu. Mi se părea că el este un om bun cu toată lumea, mai puțin cu mine. Cu mine era dur, mie în permanență îmi spunea „nu ai făcut aia bine, de ce așa” și cu ceilalți era zen. Tot timpul artiștii au avut impresia că eu sunt pe primul plan în viața lui Lucian. Într-adevăr, ca soție, ca femeie am fost pe primul plan, ca artist și-a dorit pentru mine enorm, dar atât de mult i-a susținut pe ceilalți artiști ai săi. Întotdeauna le dădea bani cu împrumut, bani de la el pentru că rămâneau de multe ori fără bani, cheltuiau. Lucian întotdeauna i-a ajutat”, a mai declarat vedeta.

citește și...