De ce nu au divorțat încă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a scos la iveală avocata artistei: „Se știe deja public că instanța a… ”

09.12.2022, 17:20
De ce nu au divorțat încă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce a scos la iveală avocata artistei: „Se știe deja public că instanța a... ”
De ce nu au divorțat încă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Răsturnare de situaţie în legătură cu divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu! Artista și creatorul de modă încă nu au divorțat oficial, cu toate că cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Iată ce a declara avocata solistei. 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit după 12 ani de mariaj. În prezent, fiicele celor doi, Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani, au rămas în grija mamei lor, iar designerul a obținut drepturi de vizitare.

Deși nu mai sunt împreună, iar actele de divorț au fost depuse la începutul anului, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au reușit nici până acum să se despartă oficial. Se pare că divorțul este din ce în ce mai complicat, ținând cont că artista și-a dorit încă de la început să aibă custodie completă.

Motivul pentru care Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat încă

Avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu, a oferit câteva detalii importante despre procesul de divorț al celor doi.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță. Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea”, a declarat avocata, pentru Playtech.

Ce spunea Alina Sorescu despre despărțirea de Alexandru Ciucu

În urmă cu câteva luni, solista a anunțat public că s-a separat de Alexandru Ciucu. La scurt timp, creatorul de modă a încercat să obțină custodia micuțelor, invocând că fetițele trebuie să locuiască la el. Din fericire, Alina Sorescu a avut câștig de cauză din partea magistraților, care au hotărât ca fiicele lor să aibă domiciliul la solistă, până la finalizarea divorțului.

Invitată în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, Alina Sorescu a recunoscut că este constrânsă de situație și nu poate da mai multe detalii despre divorțul de Ciucu. Vedeta tv a spus că fostul ei partener este foarte atent la afirmațiile pe care le face în spațiul public, iar acest lucru îl poate folosi împotriva ei.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

El acum vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

citește și...