Alina Sorescu, dezvăluiri inedite despre divorțul de Alexandru Ciucu. Cum a încercat designerul să-i ia fetițele, după separare

27.05.2022, 12:20
Alina Sorescu, dezvăluiri inedite despre divorțul de Alexandru Ciucu. Cum a încercat designerul să-i ia fetițele, după separare
Alina Sorescu, dezvăluiri inedite despre divorțul de Alexandru Ciucu. Cum a încercat designerul să-i ia fetițele, după separare

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit după 12 ani de mariaj. O bună perioadă de timp, solista a preferat să stea în umbră și să nu comenteze pe seama mariajului distrus. Acum, însă, ea a rupt tăcerea și a decis să vorbească deschis despre fostul ei partener, designerul Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu pare hotărâtă să ia viața de la zero după despărțirea de tatăl fiicelor sale. Solista a mărturisit recent că este pregătită oricând să o ia de la capăt și să lupte pentru cele două fete pe care le are cu creatorul de modă.

Alina Sorescu se teme să facă declarații în public?

În urmă cu câteva săptămâni, solista a anunțat public că s-a separat de Alexandru Ciucu. La scurt timp, creatorul de modă a încercat să obțină custodia micuțelor, invocând că fetițele trebuie să locuiască la el. Din fericire, Alina Sorescu a avut câștig de cauză din partea magistraților, care au hotărât ca fiicele lor să aibă domiciliul la solistă, până la finalizarea divorțului.

Invitată recent în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, Alina Sorescu a recunoscut că este constrânsă de situație și nu poate da mai multe detalii despre divorțul de Ciucu. Vedeta tv a spus că fostul ei partener este foarte atent la afirmațiile pe care le face în spațiul public, iar acest lucru îl poate folosi împotriva ei.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

El acum vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Fetițele celor doi vor sta la Alina Sorescu

Alina Sorescu a anunțat, pe conturile sale de socializare, ce decizie a luat instanța în ceea ce privește domiciliul celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu – Carolina și Raisa. Micuțele vor locui cu mama lor.

Mi-am recapatat linistea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru sustinere”, a transmis Alina Sorescu.

citește și...