De ce nu a plătit Adi Mutu pensia alimentară fiului pe care îl are cu Alexandra Dinu. Mario Mutu a rupt tăcerea

06.10.2022, 10:08
De ce nu a plătit Adi Mutu pensia alimentară fiului pe care îl are cu Alexandra Dinu. Mario Mutu a rupt tăcerea
De ce nu a plătit Adi Mutu pensia alimentară fiului pe care îl are cu Alexandra Dinu. Mario Mutu a rupt tăcerea

Adrian Mutu și prima lui soție, Alexandra Dinu, s-au războit ani buni pentru pensia alimentară a fiului lor, Mario. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de 15 ani, după nici trei ani de căsnicie. În 2018, Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe fostul ei soț pentru pensia alimentară.

La vremea respectivă, se vehicula că Alexandra Dinu avea de încasat de la ‘Briliant’ o sumă mare de bani, aproximativ 140.000 de euro, pentru că acesta nu mai plătise pensie alimentară din anul 2014. Din păcate, antrenorul a pierdut procesul cu fosta lui parteneră, iar acum este bun de plată.

Adrian Mutu a primit o poprire pe salariu, după ce Alexandra Dinu, prima sa soţie, a câştigat procesul legat de neplata pensiei alimentare.

Adrian Mutu a fost executat silit, pentru că nu a mai plătit pensie alimentară

Din 2014, acesta nu a mai plătit niciun ban pentru fiul lor, Mario, motiv pentru care actrița a vrut să recupereze în instanță drepturile fiului său. Și a reușit!Antrenorul a fost obligat de instanţă să achite 123.254,15 euro şi 419,78 lei fostei soţii, deși preciza cu ceva timp în urmă că nu mai dispune de fondurile necesare și mai are de întreținut și alți copii.

Fiul din prima căsnicie a lui Adi Mutu, Mario, a vorbit despre procesul dintre mama lui, Alexandra Dinu, și tatăl său. Adolescentul de 20 de ani a preferat să fie discret atunci când a venit vorba de părinții lui. Tânărul a explicat că nu-și dorește să discute prea mult despre această situație.

Fiul lui, Mario, a vorbit despre această situație

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal… Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a ținut să puncteze Mario Mutu, pentru Fanatik. 

De ce s-au despărțit Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au divorțat în urmă cu mai bine de 15 ani, după nici trei ani de căsnicie. Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și nimeni nu se aștepta să se despartă.

„La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, spunea Alexandra Dinu.

Cel care a anunțat că s-au despărțit a fost chiar Adrian Mutu, printr-un comunicat la vremea respectivă.

„Informez opinia publică în general și în special simpatizanții mei și ai fotbalului că amiabil am convenit cu soția mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acțiunea de divorț. Doresc să am liniștea necesară pentru concentrare și participare eficientă la acțiunile viitoare ale echipei naționale și ale formației de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică”, se arăta în comunicatul transmis de Adrian Mutu.

citește și...