Dezvăluirile lui Adrian Mutu despre Consuelo Matos Gomez, cea de-a doua soție a sa. ”Pe atunci credeam că acest lucru este benefic”

21.06.2022, 17:25
Dezvăluirile lui Adrian Mutu despre Consuelo Matos Gomez, cea de-a doua soție a sa. ”Pe atunci credeam că acest lucru este benefic”
Dezvăluirile lui Adrian Mutu despre Consuelo Matos Gomez, cea de-a doua soție a sa. ”Pe atunci credeam că acest lucru este benefic”

Fostul fotbalist și actual antrenor Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani, a făcut dezvăluiri legate  de Consuelo Matos Gomez, cea care a fost cea de-a doua sa soție și împreună cu care are două fete, Adriana și Maya. ”Eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic”, a povestit Adrian Mutu.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana și Maya. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

În cartea sa recent lansată, ”Revenirea din inferrn”, Adrian Mutu a dat detalii despre cel de-al doilea mariaj al său, cu Consuelo Matos Gomez. Acesta a povestit cum și când s-au cunoscut, dar și ce a dus la destrămarea căsniciei lor. Aceștia au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013.  „Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim”, povestește Adrian Mutu în cartea sa, potrivit revistei Viva.

Dezvăluirile lui Adrian Mutu despre Consuelo Matos Gomez, cea de-a doua soție a sa.  ”Au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură”

„Am mers în Dominicană, în La Vega, al patrulea oraș ca mărime de acolo, la vreo 110 kilometri de capitala Santo Domingo. A venit cu prietena ei cea mai bună. Era 10 seara, iar noi îmbrăcați ca de plajă. A fost o ceremonie scurtă și frumoasă, apoi nunta am făcut-o în octombrie, la Roma”, a mai povestit fostul fotbalist.

„Dar la fel ca și în relația cu Alexandra, după câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană, numai că, fiind firi opuse, relația a început să scârțâie. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acesta a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”, a adăugat acesta.

 

citește și...