Ce pensie alimentară le plătește Adrian Mutu copiilor din mariajele cu Alexandra Dinu și Consuelo. Suma este una uriașă

07.10.2020, 19:27
Ce pensie alimentară le plătește Adrian Mutu copiilor din mariajele cu Alexandra Dinu și Consuelo. Suma este una uriașă
Ce pensie alimentară le plătește Adrian Mutu copiilor din mariajele cu Alexandra Dinu și Consuelo. Suma este una uriașă

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă tumultuoasă! Fostul fotbalist internațional se află acum la a treia căsnicie și are patru copii. Adrian Mutu își iubește odraslele ca pe ochii din cap, așa că se asigură ca acestora să nu le lipsească absolut nimic. Lunar, Briliantul scoate din buzunar sume uriașe pentru cei trei copii rezultați din mariajele cu Alexandra Dinu și Consuelo.

Adrian Mutu le face toate poftele copiilor

Adrian Mutu s-a însurat prima dată în 1998 cu Alexandra Dinu, iar din mariajul celor doi a rezultat un băiat, Mario, acum în vârstă de 18 ani. În 2001, aceștia au divorțat din cauza infidelităților fostului mare fotbalist.

În 2005, Mutu s-a recăsătorit cu Consuelo Matos Gomez, la Roma. Căsnicia lor a durat aproape 10 ani și au împreună două fetițe superbe, pe Adriana și Maya.

Din 2017, Adrian Mutu și-a găsit liniștea în brațele Sandrei, care i-a mai dăruit un băiețel, pe Tiago. Cu toate că nu își vede lunar toți copiii, acesta are grijă să le asigure un trai bun. Fostul fotbalist ar plăti în jur de 2000 de euro pe lună pentru fiecare dintre copiii săi: Mario, Maya și Adriana.

‘Se mândrește mereu cu faptul că are două fete și doi băieți. Vorbește aproape zilnic cu fetele și merge să le vadă ori de câte ori are ocazia. Își trimit poze, se sfătuiesc, sunt apropiați. Despre Mutu se poate spune orice, dar nu că nu este un tată bun pentru copiii săi. Îi iubește ca pe ochii din cap’, au mărturisit apropiații lui Adrian Mutu pentru Impact.ro. 

Alexandra Dinu l-a dat în judecată pentru pensia alimentară

În 2018, prima soție a lui Mutu, Alexandra Dinu, a fost executat silit pentru pensia alimentară cuvenită primului său băiat, Mario. La vremea respectivă, se vehicula că Alexandra Dinu avea de încasat de la ‘Briliant’ o sumă mare de bani, aproximativ 140.000 de euro, pentru că acesta nu mai plătise pensie alimentară din anul 2014.

În apărarea sa, Mutu preciza că nu mai dispune de fondurile necesare întrucât câștigă mai puțini bani și mai are de întreținut și alți copii.

Ani în şir, fotbalistul a plătit câte 5.000 de euro lunar lui Mario, iar în 2013 a achitat peste 30.000 de mii de euro în avans, însă în 2014, plăţile s-au oprit brusc, motiv pentru care Alexandra Dinu a vrut să recupereze în instanță drepturile fiului său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My boys ❤️ @hbkmarioo @tiagomutu

O postare distribuită de ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) pe

citește și...