De ce s-au despărțit Adrian Mutu și Alexandra Dinu! Ce dezvăluia jurata de la ‘Românii au talent’ despre divorț

20.04.2021, 15:41
De ce s-au despărțit Adrian Mutu și Alexandra Dinu! Ce dezvăluia jurata de la 'Românii au talent' despre divorț

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au divorțat în urmă cu mai bine de 15 ani, după nici trei ani de căsnicie. Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și nimeni nu se aștepta să se despartă. 

După separare, Adrian Mutu și Alexandra Dinu au preferat să păstreze discreția și să nu vorbească despre motivele care s-ar fi aflat în spatele deciziei lor de a divorța. Conform Spynews, ‘Briliantul’ ar fi fost foarte gelos pe soția lui, mai ales că era curtată și de alți bărbați.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu

‘La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta’, spunea Alexandra Dinu.

Cel care a anunțat că s-au despărțit a fost chiar Adrian Mutu, printr-un comunicat la vremea respectivă.

‘Informez opinia publică în general și în special simpatizanții mei și ai fotbalului că amiabil am convenit cu soția mea, Alexandra, desfacerea căsătoriei, pentru care am înregistrat acțiunea de divorț. Doresc să am liniștea necesară pentru concentrare și participare eficientă la acțiunile viitoare ale echipei naționale și ale formației de club la care îmi voi continua activitatea fotbalistică’, se arăta în comunicatul transmis de Adrian Mutu.

Adrian Mutu este la a treia căsnicie

În 2005, Mutu s-a recăsătorit cu Consuelo Matos Gomez, la Roma. Căsnicia lor a durat aproape 10 ani și au împreună două fetițe superbe, pe Adriana și Maya.

Din 2017, Adrian Mutu și-a găsit liniștea în brațele Sandrei, care i-a mai dăruit un băiețel, pe Tiago. Cu toate că nu își vede lunar toți copiii, acesta are grijă să le asigure un trai bun. Fostul fotbalist ar plăti în jur de 2000 de euro pe lună pentru fiecare dintre copiii săi: Mario, Maya și Adriana.

‘Se mândrește mereu cu faptul că are două fete și doi băieți. Vorbește aproape zilnic cu fetele și merge să le vadă ori de câte ori are ocazia. Își trimit poze, se sfătuiesc, sunt apropiați. Despre Mutu se poate spune orice, dar nu că nu este un tată bun pentru copiii săi. Îi iubește ca pe ochii din cap’, au mărturisit apropiații lui Adrian Mutu pentru Impact.ro.

citește și...