De ce nu a mers Jean Gavril cu soția sa la ”America Express”. ”Mi-am dat seama că nu aș vrea să divorțez, la TV, în fața tuturor”

24.09.2022, 14:03
De ce nu a mers Jean Gavril cu soția sa la ”America Express”. ”Mi-am dat seama că nu aș vrea să divorțez, la TV, în fața tuturor”
De ce nu a mers Jean Gavril cu soția sa la ”America Express”

Cântărețul Jean Florin Gavrilă, cunoscut sub numele de scenă Jean Gavril, participă la emisiunea ”America Express” alături de fratele său, Dinu. Artistul, în vârstă de 28 de ani, a explicat de ce a făcut echipă cu fratele său, Dinu, ș nu cu soția sa, Bianca. ”Mi-am dat seama că nu aș vrea să divorțez, la TV, în fața tuturor”, a declarat acesta.

Jean Gavril face echipă cu fratele său, Dinu, la show-ul ”America Express”, care urmează să fe difuzat la Antena 1.  Artistul a mărtursit de ce nu a participat la emisiune împreună cu soția sa, Bianca, cu care are o fetiță care se numește Eva Marina. ”Fratele meu a fost o surpriză în emisiune la „America Express”. Eu am fost plăcut impresionat de el. A luptat foarte tare. El și-a băgat mai mult picioarele decât mine, adică el ar fi plecat de mai multe ori acasă decât mine, dar ne-am ridicat unul pe celălalt. Când era el jos, eram eu sus, și tot așa. Era să ne batem”, a declarat Jean Gavril pentru click.ro.

Jean Gavril a participat și la emisiunea ”Dancing on ice – Vis în doi”. Jean Gavril și Ana Maria Ion au fost marii câștigători ai primului sezon al show-ului pe gheață ”Dancing on ice – Vis în doi”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. În urma finalei care a avut loc în data de 23 aprilie 2022, Jean Gavril și Ana Maria Ion au fost desemnați învingători în urma votului telespectatorilor. Cei doi au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 50.000 de euro. Cele trei perechi de vedete care s-au luptat în finală pentru premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro au fost Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana Maria Ion.

De ce nu a mers Jean Gavril cu soția sa la ”America Express”.  ”Eu cu Bianca suntem un pic mai vulcanici”

”Propunerea să merg cu fratele meu a fost prima și singura propunere pe care am avut-o. Am fost întrebat cu cine aș putea sau cu cine aș vrea să fac o experiență de genul ăsta. Practic, frate-meu este singura persoană din lume cu care aș fi făcut asta, la modul cel mai sincer. Altă opțiune ar fi fost să plec cu Bianca, cu nevastă-mea. Doar că, mi-am dat seama că nu aș vrea să divorțez, la TV, în fața tuturor. Eu cu Bianca suntem un pic mai vulcanici”, a mai spus Jean Gavril pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat dacă el și soția sa ar fi fost mai rău dec ât Adda și Cătălin Rizea, care au participat anterior la ”Asia Exprress”, cântărețul a răspuns: ”Cred că da. Pai, ei nu s-au bătut. Eu mă băteam, sigur. Deci, cred că mă bătea Bianca. Sigur sărea la gâtul meu, fară discuție. Le-am și zis : „Nu pot să plec cu nevastă-mea, că, ori ne spargem capetele unul la altul, ori divorțăm”. Faza e că Adda era foarte crizată și el o susținea foarte mult pe ea. Încerca să fie înțelegător și mai întrecea și el limita. La mine și la Bianca nu e așa”.

Ce vedete participă la ”America Express”

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.

citește și...