De ce cântă Theo Rose manele. Ce a declarat artista

05.06.2021, 14:46
De ce cântă Theo Rose manele. Ce a declarat artista
De ce cântă Theo Rose manele. Ce a declarat artista

Cântăreața Theo Rose a comentat pe marginea faptului că interpretează manele.

Theo Rose a vorbit, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, despre manele. Despre faptul că este în treding atunci când interpretează astfel de piese, artista a spus: “Dintr-o joacă! Păi, piesele pentru care muncesc mult și la care încerc să scriu chestii mai profunde și din ceea ce trăiesc eu, alea nu fac așa. Când fac o manea la care m-am străduit 5 minute, e pe locul unu în trending. E un pic frustrant așa”.

“Da. Asta e ce ascultă oamenii acum în mod special. Ei acum, ba da. Normal că-mi place. Aș fi ipocrită acum să zic că nu-mi place să cânt. Că doar de aia le-am cântat, doar nu de nebună. Doar că nu asta mi-am dorit să fac dintotdeauna. Adică eu nu-mi doresc să fiu o cântăreață de manele sub nicio formă. Scopurile mele sunt altele. (…) E și de plăcere că nu pot să zic că mă forțează cineva să o fac sau o fac pentru bani. (…) Nu simt că mă compromit cu nimic”, a mai spus cântăreața. “La manele îmi e mai ușor să scriu linii pentru că nu depun niciun efort. Nu mă zbat”, a completat ea.

Theo Rose și-ar dori să participe la Eurovision

Theo Rose a mărturisit de curând că își dorește să reprezinte România la concursul Eurovision.

Artista a afirmat că ar vrea să nu fie judecată pentru că a cântat și manele.

„Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a spus ea.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Cântăreața a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: ”vezi că e cu nevastă-sa!” El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a afirmat Theo Rose.

citește și...