De ce nu cântă Adriana Simionescu manele. Răspunsul neașteptat dat de fiica lui Adi Minune

26.10.2020, 14:49
De ce nu cântă Adriana Simionescu manele. Răspunsul neașteptat dat de fiica lui Adi Minune
De ce nu cântă Adriana Simionescu manele. Răspunsul neașteptat dat de fiica lui Adi Minune

Adriana Simionescu, fiica celebrului artist Adi Minune, a explicat de ce ea și sora sa, Karmen, nu cântă manele.

Adriana Simionescu a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV. Adriana Simionescu a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul 9 al show-ului “Vocea Românie”, unde a ajuns până în semifinală.

Fiica lui Adi Minune, care și-a lansat un nou single – ”Sufletul meu”, a explicat care este motivul pentru care nu cântă manele, asemenea celebrului său tată. ”Pentru că pur și simplu părerea noastră despre mediul în care tata lucrează, ca să zic așa, este una care depinde de situația. Și ca fată, eu cred că nu e ok pentru noi. Nu e pentru noi, nu e potrivit pentru o fată. Bine, cu tot respectul pentru femeile care fac chestia asta, dar nu cred că mi s-ar potrivi”, a declarat Adriana Simionescu.

Ce sfaturi a primit Adriana Simionescu de la tatăl ei, Adrian Minune

Adriana Simionescu a vorbit la emisiune și despre tatăl ei, Adrian Minune, și a explicat ce sfatuti a pimit de la acesta.

”Tata îmi dă sfaturi non-stop. Toată lumea mă întreabă asta. Se bagă peste tot. peste tot se bagă tata. Ce să zic? Mi-a zis să am grijă ce vorbesc… În privința pieselor, mă lasă să fac alegeri singură pentru că știe că artișrii au așa un feeling despre ce urmează să se întâmple cu piesa lor. Și a zis: ”Dacă tu simți că e ok, fă chestia asta””, a afirmat artista.

”El zice n-ai făcut bine asta, nu mergee asta,.. Și eu mă enervez în momentul acela, zic: ”Bine, tu le faci pe toate corect”, mă duc în cameră, îmi vărs nervii, mă întorc și îi spun: ”Da, bine, și cum ar trebui să fac?”. Sunt sensinilă la sfaturile lui. Față de felul în care discut cu mama, el e mai rigid. Dar ceea ce zice e corect…”, a mai spus Adriana Simionescu.

citește și...