Vladimir Drăghia a aflat sexul celui de-al doilea copil. A făcut anunțul în ziua de Paște

24.04.2022, 13:26
Vladimir Drăghia a aflat sexul celui de-al doilea copil. A făcut anunțul în ziua de Paște

Actorul și fostul înotător de performanță Vladimir Drăghia, în vârstă de 36 de ani, urmează  să devină din nou tătic. Soția sa, Alice Cavaleru, este însărcinată pentru a doua oară. Vladimi Drăghia și partenera sa de viață au aflat sexul bebelușului care urmează să vină pe lume. Acesta a făcut anunțl în mediul online, chiar în ziua de Paște.

Vladimir Drăghia este fost înotător de perrformanță, dar și actor. Acesta este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. În luna aprilie a acestui an, Vladimir Drăghia a anunțat că urrmează să devină tătic pentru a doua oară.

Vladimir Drăghia a aflat sexul celui de-al doilea copil. Va avea încă o fetiță

În ziua de Paște, Vladimir Drăghia a anunțat, pe contul său de socializare, că va fi din nou tătic de fetiță.

”Se pare că o să mai avem o fetiță. House of estrogen! 🏩 #GirlPower 💪🦋🙃”, a scris el în mediul online.

Ce a declarat Vladimir Drăghia despre soția sa

”În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, mai spunea el.

citește și...