De ce a plecat Bebe Cotimans de la Pro TV. ”Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”

24.10.2020, 10:58
De ce a plecat Bebe Cotimans de la Pro TV. ”Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”
De ce a plecat Bebe Cotimans de la Pro TV. ”Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”

Celebrul actor Bebe Cotimanis a explicat care au fost motivele care l-au determinat să renunțe la colaborarea pe care o avea de ani de zile cu postul de televiziune Pro TV.

Actorul Bebe Cotimanis este ”vocea” de la postul de televiziune Prima TV, după ce ani de zile a făcut acest lucru la postul de televiziune Pro TV. Bebe Cotimanis și-a împrumutat vocea, de-a lungul anilor, reclamelor făcute pentru promovarea emisiunilor și filmelor de la PRO TV. Actorul a fost ”vocea” Pro TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului. Bebe Cotimanis a explicat, într-un interviu pentru paginademedia.ro, care au fost motivele care l-au determinat să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV.

„S-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a spus actorul pentru paginademedia.ro.

Dee ce a renunțat Bebe Cotimanis la ”Românii au talent”

În urmă cu câțiva ani, Bebe Cotimanis a făcut parte din juriul emisiunii ”Românii au talent”. Actorul a renunțat să mai fie jurat după un sezon.

În interviul pentru paginademedia.ro, Bebe Cotimanis a explicat și de ce a decis să plece de la show-ul ”Românii au talent”.

”Am stat acolo un sezon pentru că nu puteam să fiu foarte rău. Eu sunt eu, așa cum sunt. Nu puteam să fiu foarte rău și despărțirea de Românii au talent s-a făcut cu bună înțelegere de ambele părți.

Pentru că am pățit că trebuia să aleg între un moment de balet și unul de muzică și mi-a fost foarte greu, mai ales că era vorba de un copil. Iar Andra a întrebat-o pe fetițiă, după ce eu m-am decis să le dau votul celor doi balerini de excepție: “O să-l ierți vreodată pe domnul Bebe?” Și fetița a spus: niciodată! Din momentul acela, eu n-am mai avut somn! Cu ce drept te apuci tu să judeci? Să schimbi traseul unui copil?

Eu cu mine nu mai aveam pace și probabil s-a văzut asta pe post. Când e vorba de viața oamenilor, nu pot să joc un rol. Oamenii, în esență, sunt buni, iar frica îi transformă în oameni răi. Mie mi-e frică să nu-l deranjez pe cel de lângă mine. Asta mă preocupă zilnic”, a mărturisit artistul.

citește și...