Bebe Cotimanis va fi ”vocea” Prima TV. Anunțul făcut de postul de televiziune

17.09.2020, 16:01
Bebe Cotimanis va fi ”vocea” Prima TV. Anunțul făcut de postul de televiziune
Bebe Cotimanis va fi ”vocea” Prima TV. Anunțul făcut de postul de televiziune

Actorul Bebe Cotimanis va fi ”vocea” de la postul de televiziune Prima TV, după ce ani de zile a făcut acest lucru la postul de televiziune Pro TV.

Bebe Cotimanis și-a împrumutat vocea, de-a lungul anilor, reclamelor făcute pentru promovarea emisiunilor și filmelor de la PRO TV. Actorul a fost ”vocea” Pro TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului.

Acum, începând din data de 5 octombrie, Bebe Cotimanis va fi ”vocea” Prima TV, anunță click.ro.

De asemenea, acesta va putea fi auzit şi la Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziuni care fac parte din același grup.

”Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România şi din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât şi pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K”, a transmis postul de televiziune Prima TV.

Bebe Cotimanis a lucrat pe șantier

Bebe Cotimanis, în vârstă de 65 de ani, este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Însă, înainte de a cunoaște celebritatea, acesta a lucrat pe șantier.

Primul loc de muncă al actorului Bebe Cotimanis a fost pe un șantier. Se întâmpla în anul 1977, după cutremurul devastator care s-a produs în țara noastră.

„Primul job a fost de lucrător pe şantier, în 1977, imediat după cutremur. Eram controlor tehnic de calitate pentru injectările în grinzi cu răşini epoxidice. Dar nu a fost greu. Consider că aşa a fost să fie”, a mărturisit Bebe Cotimanis într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Care a fost cea mai grea scenă filmată de Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a vorbit despre una dintre cele mai dificile scene pe care a fiolmat-o. Este vorba despre o scenă pe care a filmat-o alături de actrița Elvira Deatcu în serialul ”Vlad”.

Bebe Cotimanis joacă rolul lui Cezar Cristoloveanu în serialul ”Vlad”. Actorul a mărturisit că a fost dificil să încaseze palme de la Elvira Deatcu și de la Andra Sârbei, fiica lui din serial.

„Am luat palme de la Elvira Deatcu și de la fiică-mea din film. N-ar fi fost nimic să iei 2-3 palme, dar la un moment dat n-am mai putut să le număr. Și trebuiau să fie date. Dar la film nu se filmează doar dintr-un singur unghi. Ai plan, contraplan. La un moment dat mi-a amorțit obrazul. ”Te doare, Bebe?” m-a întrebat Elvira. De acum încolo nu. Am amorțit”, a povestit Bebe Cotimanis, potrivit revistei Viva.

citește și...