Prima imagine cu Alexandra Dinu la ”Românii au talent”. Fosta soție a lui Adrian Mutu arată de excepție!

20.10.2020, 09:37
Prima imagine cu Alexandra Dinu la ”Românii au talent”.  Fosta soție a lui Adrian Mutu arată de excepție!
Prima imagine cu Alexandra Dinu la ”Românii au talent”. Fosta soție a lui Adrian Mutu arată de excepție!

A fost dată publicității prima imagine cu Alexandra Dinu la masa juriului de la show-ul ”Românii au talent”, de la postul de televiziune Pro TV.

Juriul emisiunii ”Românii au talent” a suferit modificări. Alexandra Dinu îl înlocuiește pe Mihai Petre, care revenise la show-ul de la Pro TV în anul 2018.  Odată cu începerea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii a fost dată publicității și prima imagine cu Alexandra Dinu la masa juriului de la ”Românii au talent”.

 

View this post on Instagram

 

T H E O N E & O N L Y @alexologia . . . . . #beauty #woman #makeup #smokeyeye #gorgeous #wonderful #bestsmile #talentshow Hair @stefantudorhair

A post shared by M I K I P U R A N®️ (@mikypuran) on

Fotografia a fost dată publicității de make-up artistul Miki Puran, cea care s-a ocupat de machiajul Alexandrei Dinu. Alexandra Dinu arată de senzație, machiată natural și cu părul lung lăsat pe spate.

Când a primit Alexandra Dinu propunerea de a face parte din juriul ”Românii au talent”

Alexandra Dinu s-a lansat în televiziune în anul 1999 la postul public. La scurt timp, aceasta a început o carieră în actorie. În plan personal, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fotbalistul Adrian Mutu în perioada 2001-2003. Împreună cu Adrian Mutu, Alexandra Dinu are un fiu pe nume Mario, care azi are 18 ani. În prezent, Alexandra Dinu locuiește în Italia.

De curând, Alexandra Dinu a făcut declarații despre propunerea de a face parte din juriul ”Românii au talent”. Ea a mărturisit că a primit propunerea după dispariția bunicii sale, care era mare admiratoare a show-ului respectiv.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu.

citește și...