Cea mai dificilă scenă pe care a filmat-o Bebe Cotimanis. ”La un moment dat mi-a amorțit obrazul”

31.08.2020, 09:37
Cea mai dificilă scenă pe care a filmat-o Bebe Cotimanis. ”La un moment dat mi-a amorțit obrazul”
Cea mai dificilă scenă pe care a filmat-o Bebe Cotimanis. ”La un moment dat mi-a amorțit obrazul”

Binecunoscutul actor Bebe Cotimanis a vorbit despre una dintre cele mai dificile scene pe care a fiolmat-o. Este vorba despre o scenă pe care a filmat-o alături de actrița Elvira Deatcu în serialul ”Vlad”.

Bebe Cotimanis joacă rolul lui Cezar Cristoloveanu în serialul ”Vlad”. Actorul a mărturisit că a fost dificil să încaseze palme de la Elvira Deatcu și de la Andra Sârbei, fiica lui din serial.

„Am luat palme de la Elvira Deatcu și de la fiică-mea din film. N-ar fi fost nimic să iei 2-3 palme, dar la un moment dat n-am mai putut să le număr. Și trebuiau să fie date. Dar la film nu se filmează doar dintr-un singur unghi. Ai plan, contraplan. La un moment dat mi-a amorțit obrazul. ”Te doare, Bebe?” m-a întrebat Elvira. De acum încolo nu. Am amorțit”, a povestit Bebe Cotimanis, potrivit revistei Viva.

Care a fost primul loc de muncă a lui Bebe Cotimanis

Primul loc de muncă al actorului Bebe Cotimanis a fost pe un șantier. se întâmpla în anul 1977, după cutremurul devastator care s-a produs în țara noastră.

„Primul job a fost de lucrător pe şantier, în 1977, imediat după cutremur. Eram controlor tehnic de calitate pentru injectările în grinzi cu răşini epoxidice. Dar nu a fost greu. Consider că aşa a fost să fie”, a mărturisit Bebe Cotimanis într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Când începe serialul ”Vlad”

Veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”. Serialul revine la pro TV cu noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Al treilea sezon al serialului „Vlad”, care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat.

Sezonul 3 al serialului ”Vlad” va continua la Pro TV din data de 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.

citește și...