De ce a murit tatăl Monică Gabor. ”Nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău”

26.06.2020, 14:55
De ce a murit tatăl Monică Gabor. ”Nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău”
De ce a murit tatăl Monică Gabor. ”Nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău”

Cel mai bun prieten al tatălui surorilor Gabor a făcut declarații despre moartea acestuia. A dezvăluit că starea de sănătate a lui Emil Gabor a fost extrem de precară înaine de a muri.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață. Din primele informații, Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. Tatăl Monicăi Gabor a murit în urmă cu două zile, iar astăzi a avut loc înmormântarea. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Prietenul cel mai bun al lui Emil Gabor, a oferit detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a acestuia din ultima peioadă de timp. Tatăl surorilor Gabor nu mai putea să meargă.

„Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea: îmi e rău, mă dor oasele”, a declarat prietenul lui Emil Gabor, potrivit spynews.ro.

Emil Gabor a fost găsit mort în casa unde locuia alături de un tânăr.

„El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat”, a mai spus prietenul acestuia.

De ce nu au putut veni Monica și Ramona Gabor la înmormântarea tatălui lor

Monica Gabor și sora ei mai mică, Ramona, se află în străinătate,. Acestea nu au putut fi prezente la înmormântarea tatălui lor din cauza interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„N-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a explicat prietenjul lui Emil Gabor.

Ramona l-a vizitat pe tatăl ei anul trecut

Ultima care l-a vizitat pe Emil Gabor  a fost fiica lui cea mică, Ramona Gabor, în aprilie 2019.

”Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba.

Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune ”fetele lui tata, vă iubesc”, dar nu face nimic pentru el”, mărturisea Ramona Gabor într-un interviu.

citește și...