Cum arată Ramona Gabor la 7 ani de când a părăsit definitiv România! E din ce în ce mai sexy FOTO

27.11.2019, 16:42
Cum arată Ramona Gabor la 7 ani de când a părăsit definitiv România! E din ce în ce mai sexy FOTO
Cum arată Ramona Gabor la 7 ani de când a părăsit definitiv România!

Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, a decis să părăsească România în urmă cu 7 ani, pentru un trai confortabil în Dubai.

Cum arată Ramona Gabor la 7 ani de când a părăsit definitiv România!

Bruneta s-a schimbat extrem de mult de când a tăiat orice legătura cu țara ei natală. A slăbit extrem de mult și arată mai bine ca oricând. În Dubai, Monica Gabor a luat-o de la zero, iar în prezent lucrează ca model și s-a specializat în comercializarea diamantelor.

Deși în 2018 luase decizia de a se muta în Los Angeles, acolo unde e stabilită de mulți ani sora sa, Monica Gabor, Ramona s-a răzgândit și s-a întors în Dubai. Și foarte bine a făcut.

Bruneta duce o viață lipsită de griji într-unul din cele mai costisitoare orașe din lume și își permite orice moft. Drept dovadă stau și fotografiile postate pe Instagram.

Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai

Ramona Gabor nu o duce deloc rău. Se pozează în cele mai luxoase restaurante, iar în garderoba sa se regăsesc haine de la brandurile de top, printre care Chanel, Hermes sau Cartier.

De asemenea, sora Monicăi Gabor merge des în vacanțe, iar pozele în costum de baie au înnebunit imaginația bărbaților. Focoasa brunetă se lasă fotografiată numai în ipostaze incendiare, ținând cont că are o siluetă impecabilă.

‘Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante.

De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi’, declara Ramona Gabor pentru Click!

citește și...