De ce a făcut Gina Pistol cursuri de make-up. ”Dacă tot o fac singură, măcar să o fac bine”

30.07.2022, 12:02
De ce a făcut Gina Pistol cursuri de make-up. ”Dacă tot o fac singură, măcar să o fac bine”
De ce a făcut Gina Pistol cursuri de make-up

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârst de 41 de ani, a decis să facă cursuri de machiaj. Senzuala blondă a explicat care a fost motivul pentru care a luat hotarârea de a urma currsurile de make-up. ”Dacă tot o fac singură, măcar să o fac bine. Am luat și diplomă”, a declarat Gina Pistol într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Gina Pistol a devenit a absiolvit recent un curs de make-up, curs pe care prezentatoarea și l-a dorit să-l facă de foarte mult timp.

La postul de televiziune Antena Stras, vedeta a explicat de ce a decis să urmeze cursuri de machiaj.

De ce a făcut Gina Pistol cursuri de make-up. ”Cred că e cea mai bună decizie pe care am putut să o iau pentru mine”

Gina Pistol a mărturisit că și la emisiunile pe care le modera obișnuia să se machieze singură.

”Cred că e cea mai bună decizie pe care am putut să o iau pentru mine, pentru că, nu știu dacă voi știți, dar eu la ”Chefi la cuțite” și la ”Asia Express” mă machiam singură, doar așa la semifinală sau finală mai apelam la ajutorul unui make-up artist profesionist, dar am ales, dacă tot o fac singură, măcar să o fac bine. Am luat și diplomă”, a declarat vedeta TV, potrivit spynews.ro.

Gina Pistol are o fetiță cu Smiley

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

citește și...