FOTO / Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele. ”Mi-am pus o formă superbă”

04.02.2021, 13:53
FOTO / Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele. ”Mi-am pus o formă superbă”
FOTO / Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele. ”Mi-am pus o formă superbă”

Daniela Crudu s-a lăsat din nou pe mâna esteticianului. Focoasa brunetă și-a schimbat silicoanele.

Fosta asistentă de televiziune Daniela Crudu s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Focoasa brunetă și-a schimbat silicoanele. Aceasta le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că este foarte mulțumită de rezultat. Daniela Crudu a afirmat că acum are o formă superbă a sânilor. Ea a publicat și o fotografie în care apare cu bustul bandajat.

„M-am trezit și eu. Nu mai știu de câți ani nu m-am mai trezit la 06:00, dar vreau să spun că mi-am schimbat implanturile și mi-am pus o formă superbă la domnul doctor. Este cel mai bun, fetelor, cu toată încrederea. Îl iubesc și toate operațiile pe care le am sunt făcute la el. Toate au fost un succes. Îl iubesc din tot sufletul și îi mulțumesc că există”, a scris Daniela Crudu pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictorialeincendiare în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul anului trecut, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...