“Data viitoare taci din gură”. Ziua în care Gerard Pique i-a spus Shakirei să tacă din gură

03.10.2022, 17:06

Cuplul continuă să țină prima pagină a ziarelor după despărțire. Shakira și Gerard Pique au decis să pună capăt relației lor în urmă cu câteva luni, dar se pare că nu duce lipsă de drame. Despărțirea i-a determinat pe fani să scoată la iveală un interviu pe care Shakira l-a acordat lui Billboard în 2014. În acesta, ea a dezvăluit că fundașul FC Barcelona i-a interzis să lucreze cu bărbați în videoclipurile sale.  

Veștile despre relația lor continuă să apară, iar agențiile de presă nu se concentrează doar pe a face lumină asupra prezentului, ci și asupra evenimentelor care au avut loc în cei 12 ani în care au fost împreună.

La aproape patru luni după ce și-au anunțat despărțirea după 12 ani de relație, continuă să apară vești despre relația dintre Shakira și Gerard Piqué. Începând cu luna iunie a anului trecut, au ieșit la iveală unele detalii care indică o presupusă infidelitate din partea fotbalistului și relația pe care acesta o are acum cu o tânără studentă la relații publice, potrivit marca.com.

“Nu pot să joc cu un bărbat în videoclipurile mele”

Dar evenimentele recente din jurul fostului cuplu nu sunt singurele care au inundat rețelele de socializare și titlurile de ziare, precum și momentele mai vechi care, fără îndoială, i-au lăsat pe urmăritorii lor perplecși.

Recent, utilizatorii rețelelor de socializare au reînviat momentul stânjenitor în care jucătorul Barcelonei i-ar fi cerut Shakirei să “își închidă gura”. Potrivit unui fir de discuție de pe Twitter, artista ar fi declarat într-un interviu că nu ar putea să-și înregistreze videoclipurile cu bărbați și că ar trebui să lucreze doar cu femei.

Gerard Pique i-a spus Shakirei să tacă din gură

Potrivit unui fir de discuție de pe Twitter, Shakira a declarat într-un interviu că nu ar putea filma videoclipuri cu bărbați și că ar trebui să se limiteze la a lucra doar cu femei.

După declarațiile controversate, ea a afirmat că Pique i-a cerut să “tacă din gură”.

“Este adevărat, nu pot să joc cu un bărbat în videoclipurile mele, așa că acum este rândul meu să joc cu femei. Gerard mi-a spus: data viitoare taci din gură în interviurile tale, bine”, a spus ea.

Din cauza reacțiilor din partea urmăritorilor săi, Shakira a fost nevoită să clarifice faptul că fotbalistul nu este o persoană geloasă și a menționat că totul a fost doar o glumă.

“Bună ziua tuturor”, a spus Shakira. “Recent, în unele interviuri am menționat că Gerard putea fi uneori exigent. Am spus-o într-un mod umoristic, dar văd că multe instituții media exagerează. Realitatea este că avem o relație foarte frumoasă și de încredere reciprocă. Data viitoare voi fi mai atentă când îmi voi folosi simțul umorului.”

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta columbiană a rupt în sfârșit tăcerea și a acordat un interviu revistei ELLE, în care a vorbit despre hărțuirea mediatică la care a fost supusă, despre cum și-a abandonat cariera pentru a-l susține pe fotbalistul spaniol; de asemenea, a explicat problemele sale cu fiscul și cum au avut de suferit copiii ei în urma despărțirii de Piqué.

citește și...