Gerard Pique reacționează la ultimele comentarii ale Shakirei. Fotbalistul consideră că vedeta joacă rolul de victimă

29.09.2022, 14:53

Ultimele declarații ale Shakirei cu privire la divorțul ei de fundașul Barcelonei Gerard Pique l-au neliniștit în mod clar pe spaniol, care s-a pronunțat cu privire la această situație. Pique consideră că afirmațiile vedetei sunt o răzbunare și crede că Shakira joacă rolul de victimă.

Deși niciunul dintre cei doi nu a dorit să dea vizibilitate problemelor lor interne și familiale, se întâmplă exact contrariul, iar situația delicată dintre jucător și cântăreață este din ce în ce mai expusă publicului.

În “cel mai întunecat moment din viața ei”, Shakira a acordat un interviu în exclusivitate revistei ELLE, în care a vorbit despre modul în care face față controversatei despărțiri de Pique, potrivit marca.com.

Gerard Pique reacționează la ultimele comentarii ale Shakirei despre despărțirea lor

Potrivit La Vanguardia, interviul ei nu i-a picat bine fotbalistului, care este supărat pe fosta sa parteneră.

Ultimele declarații ale Shakirei cu privire la divorțul ei de fundașul Barcelonei, Gerard Pique, l-au neliniștit în mod clar pe spaniol, care s-a exprimat în legătură cu această situație.

“A fost un act de dragoste”

De-a lungul interviului, pe lângă discuțiile despre problemele legate de copiii lor, Shakira face o mențiune specială despre hărțuirea presei din Barcelona, influențând dorința ei de a se muta la Miami.

“Pot spune doar că am pus tot ce am avut în această relație și în familia mea”, a declarat pentru ELLE.

Gerard, ca fotbalist, a vrut să joace fotbal și să câștige titluri, iar eu a trebuit să îl susțin. Mi-am pus cariera în plan secundar și am venit în Spania, pentru ca el să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un act de dragoste. Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură incredibilă cu ei, care este de nezdruncinat și care ne susține.”

Shakira face pe victima

Pique consideră că astfel de afirmații sunt o răzbunare și crede că Shakira joacă rolul de victimă.
“Își duce copiii la școală, la activități extrașcolare, în excursii și petrece tot timpul cu ei atunci când nu lucrează”, spun apropiații.

Fotbalistul ar fi furios că vedeta se definește ca fiind cea care își ia timp din carieră pentru a avea grijă de copiii săi, cu intenția de a “fi un exemplu” pentru ei.

 

citește și...