Daniela Gyorfi spune tot despre căsătorie. ”Nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire”

11.05.2021, 16:39
Daniela Gyorfi spune tot despre căsătorie. ”Nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire”
Daniela Gyorfi spune tot despre căsătorie. ”Nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire”

Cântăreața Daniela Gyorfi a vorbit despre o eventuală căsătorie cu George Tal, cel care îi este partener de viață de foarte mulți ani.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Deși formează o familie alături de George Tal, artista nu se gândește la căsătorie.

”Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor”, a declarat Daniela Gyorfi pentru revista Viva.


Daniela Gyorfi: ”Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte”


Daniela Gyorfi a mai explicat că și în relația sa cu George Tal există discuții, ca în orice cuplu. De asemenea, artista a explicat că fiica lor, Maria, știe că părinții săi nu sunt căsătoriți cu acte.

”Eu și George avem o relație matură, bazată pe încredere, ne ajutăm unul pe altul, nu mai suntem la început. Consider că suntem două persoane cu capul pe umeri și că ne cunoaștem limitele, dorințele, neputințele, știm exact ceea ce ne dorim unul de la celălalt, dar asta nu înseamnă că nu mai avem și noi discuții, ca tot omul, însă sunt constructive”, a mai spus Daniela Gyorfi despre relația cu George Tal.

”Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte. Vorbim foarte deschis cu ea. Acest lucru nu este o problemă pentru copilul nostru, nu ne cramponăm de acest aspect. După o anumită vârstă, altele sunt perspectivele. Și dacă viața pe care o avem acum ne împlinește, nimic altceva nu mai contează”, a completat cântăreața.

citește și...