Daniela Gyorfi spune exact care e relația sa cu George Tal. ”Problema este așa”

31.07.2021, 14:20
Daniela Gyorfi spune exact care e relația sa cu George Tal. ”Problema este așa”
Daniela Gyorfi spune exact care e relația sa cu George Tal. ”Prroblema este așa”

Cântăreața Daniela Gyorfi are o relație de foarte mulți ani cu George Tal. Însă, cei doi nu sunt căsătoriți. Binecunoscuta artistă a vorbit despre această situație într-un interviu pe care l-a acordat la postul de televiziune Antena Stars. Daniela Gyorfi a afirmat vehement că nu își dorește să se căsătorească.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Deși are o relație de foarte mulți ani cu George Tal, Daniela Gyorfi nu vrea să audă de căsătorie, după cum a afirmat într-un interviu pentru Antena Stars.

Daniela Gyorfi spune exact care e relația sa cu George Tal. ”Noi nu suntem un cuplu perfect”

Daniela Gyorfi a explicat că nu vrea să se mărite și a afirmat că ea și George Tal nu sunt un cuplu perfect, ci unul ca oricare altul, în care mai există și tensiuni.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și sotia ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a declarat Daniela Gyorfi, notează spynews.ro.

Ce a declarat Daniela Gyorfi despre fetița sa, Maria

Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, are o fetiță în vârstă de 10 ani, Maria. Artista a mărturisit recent, pentru click.ro, că fiica sa a început deja să împrumute haine de la ea.

“I-am dat pentru prima dată o geacă de-a mea roșie. Maria începe să împrumute haine de la mine, a intrat în dressing-ul meu și deja mi-a spus că îi plac unele haine și vrea să i le păstrez ei. De câte ori merg eu să îmi iau haine, vrea și ea să îi cumpăr diverse. Îi place să fie îmbrăcată chic, mă are drept exemplu. Îi plac pălăriuțele, accesoriile!”, a explicat Daniela Gyorfi.

citește și...