Daniela Gyorfi și-a îndeplinit cel mai mare vis. ”Neam de neamul meu nu a avut așa ceva”

03.07.2021, 16:07
Daniela Gyorfi și-a îndeplinit cel mai mare vis. ”Neam de neamul meu nu a avut așa ceva”
Daniela Gyorfi și-a îndeplinit cel mai mare vis. ”Neam de neamul meu nu a avut așa ceva”

Cântăreața Daniela Gyorfi este în culmea fericirii. Artista a reușit să își cumpere casă la curte.  Noua locuință a vedetei și a familiei sale se află în Otopeni. ”Știi proverbul ăla: ”Neam de neamul meu nu a avut așa ceva”. Dacă trăia mama săraca așa îmi zicea”, a declarat Daniela Gyorfi la o emisiune de televiziune.

Daniela Gyorfi, partenerul ei de viață, George Tal, și fetița lor, Maria, urmează să se mute curând în locuința pe care au cumpărat-o în Otopeni.

Solista a povestit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că este vorba despre o casă cu trei dormitoare, living, bucătărie și trei băi.

Daniela Gyorfi și-a îndeplinit cel mai mare vis. ”După atâția ani de zile în care am muncit și ne-am chinuit”

“Știi proverbul ăla: ”Neam de neamul meu nu a avut așa ceva”. Dacă trăia mama săraca așa îmi zicea. Nu este ceva extraordinar, dar după atâția ani de zile în care am muncit și ne-am chinuit…”, a declarat Daniela Gyorfi la emisiunea respectivă.

”Bine o să ajung ca regretatul domn Dem Rădulescu, să mă vezi că o să cânt pentru o ușă, pentru un geam, cânt pentru un pat. El îmi spunea: ”Unguroaico, azi cânt pentru balamale”. Ei, așa o să ajung și eu”, a adăugat cântăreața.

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal și are o fetiță

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

”Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică. S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie”, mărturisea artista la TV.

citește și...