Daniela Gyorfi, despre mama sa. ”Atâta timp cât voi trăi nu pot să spun că sunt împăcată că nu mai e”

04.03.2021, 13:09
Daniela Gyorfi, despre mama sa. ”Atâta timp cât voi trăi nu pot să spun că sunt împăcată că nu mai e”
Daniela Gyorfi, despre mama sa. ”Atâta timp cât voi trăi nu pot să spun că sunt împăcată că nu mai e”

Cântăreața Daniela Gyorfi a dăcut declarații despre mama sa, care a încetat din viață cu ani în urmă.

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor. La postul de televiziune Antena Stars, Daniela Gyorfi și partenerul său de viață, George Tal, au vorbit despre aceasta. „Și mie mi-a fost greu, dar sunt convins că nu atât de greu cât i-a fost Danielei. Este o temă mai sensibilă. Mie personal nu-mi place să vorbesc despre acest lucru, dar este ceva firesc. Te întristează și știu că de fiecare data când vorbim despre mama pe Daniela o răscolește”, a declarat George Tal, potrivit spynews.ro.

”Atâta timp cât voi trăi nu pot să spun că sunt împăcată că nu mai e că așa minți, așa cum a spus și George am fost multe motive să fiu mulțumită pentru tot ce am făcut pentru ea. Știe că o iubesc, știa că o iubesc foarte mult. A apucat să o vadă și pe Mariuca. Toți ne naștem și murim”, a adăugat Daniela Gyorfi.

Ce spune Daniela Gyorfi despre relația cu George Tal

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Cei doi au împreună o fetiță, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. La același post de televiziune, Daniela Gyorfi a vorbit și despre relația cu George Tal.

„Contează foarte mult pentru că este impresarul meu… Faptul că suntem și o familie asta este un plus. Tot ceea ce facem ne gândim amândoi și mă bucur foarte mult că de 15 ani de când suntem împreună suntem și pe plan professional. Noi suntem un cuplu absolut normal, adică cu bune și cu rele, cu plusuri și minusuri”, a afirmat vedeta.

„De-a lungul timpului ne-am dat seama că sunt foarte multe lucruri care ne leagă. Tragem amândoi la aceeași cărută, suntem doi oameni maturi… Eu sunt foarte mulțumită de ceea ce am și nu aș schimba asta pentru nimic în lume. Suntem o echipă”, a adăugat ea.

 

 

citește și...