Daniela Gyorfi are probleme cu silicoanele. ”Trebuie să mi le schimb cât de repede pot”

13.05.2021, 13:32
Daniela Gyorfi are probleme cu silicoanele. ”Trebuie să mi le schimb cât de repede pot”
Daniela Gyorfi are probleme cu silicoanele. ”Trebuie să mi le schimb cât de repede pot”

Cântăreața Daniela Gyorfi a mărturisit că are probleme cu silicoanele. Artista a explicat ce a pățit.

Daniela Gyorfi a mărturisit că trebuie să-și schimbe siluicoanele pentru că are probleme după ce proteza de la unul dintre sâni s-a fisurat. „Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat… nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat”, a explicat cântăreața la o emisiune TV, transmite spynews.ro.

„Mi-am dat seama că m-am pipăit. Se simte. În ultimul timp mi s-a întâmplat chestia asta, nu pot să spun de la ce, pentru că nu car. E cam ciudat. I-am spus să mi le facă mai mici. Dacă aș da timpul înapoi, undeva la 70% nu mi-aș mai face. Mi-a trecut chestia asta să fiu ca plasticul. Acum mi se par mult mai sexy mai mici”, a adăugat vedeta. Daniela Gyorfi a spus că va face intervenția peste câteva săptămâni, după ce va merge să facă cel de-al doilea vaccin împotriva coronavirusului.

Daniela Gyorfi, o familie fericită alături de George Tal și fetița lor

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Deși formează o familie alături de George Tal, artista nu se gândește la căsătorie.

”Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor”, a declarat Daniela Gyorfi într-un interviu.

”Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte. Vorbim foarte deschis cu ea. Acest lucru nu este o problemă pentru copilul nostru, nu ne cramponăm de acest aspect. După o anumită vârstă, altele sunt perspectivele. Și dacă viața pe care o avem acum ne împlinește, nimic altceva nu mai contează”, a mai spus vedeta.

citește și...