Ana Maria, sora Danielei Crudu, și-a făcut cont pe OnlyFans. ”M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta!”

31.08.2022, 17:40
Ana Maria, sora Danielei Crudu, și-a făcut cont pe OnlyFans. ”M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta!”
Ana Maria, sora Danielei Crudu, și-a făcut cont pe OnlyFans

Ana-Maria Crudu, sora fostei asistente de televiziune Daniela Crudu,  și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Inițial, Daniela Crudu a fost cea care și-a făcut cont pe platforma respectivă, după care sora sa, Ana Maria a decis să facă același lucru. ”M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta!”, a declarat Ana Maria Crudu.

Ana-Maria Crudu și alesul inimii ei, Adrian Neagu, s-au cununat civil în septembrie 2021, în Suedia. Sora Danielei Crudu, Ana-Maria Crudu, s-a căsătorit religios cu Adrian Neagu la mijlocul lunii iunie a acestui an.  Evenimentul a avut loc în Italia. Nunta a fost organizată la un restaurant din localitatea Bova Marina, în regiunea Calabria. Elis Armeanca a fost cel care a întreținut atmosfera la nunta surorii Danielei Crudu.

Acum, surorile Crudu au decis să își facă cont pe platforma cu conținut pentru adulți OnlyFans. Mai întâi și-a făcut cont Daniela Crudu, iar ulterior sora sa, Ana Maria. Pentru cei care doresc să vadă imagini fierbinți cu sorea Danielei Crudu, abonamentul lunar este de 15 dolari.

Ana Maria, sora Danielei Crudu, și-a făcut cont pe OnlyFans. ”Îmi face chiar soțul pozele!”

„M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit”de ce nu?”. Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”, a dezvăluit Ana Maria Crudu pentru click.ro.

„Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit! Asta e viața mea: – Căsătorită – Conținut privat – Discuții în privat – Postări zilnice Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, se arată în descrierea profilului surorii Danielei Crudu.

citește și...