Daniela Crudu dă detalii despre sarcină. ”Eu cred că e băiat, așa simt eu”

25.10.2022, 16:47
Daniela Crudu dă detalii despre sarcină. ”Eu cred că e băiat, așa simt eu”
Daniela Crudu dă detalii despre sarcină

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima dată. Fosta asistentă de televiziune a dat detalii despere sarcină ș despre cum s-a simțit în primele luni. De asemenea, danela Crudu a mărturisit că deși nu știe încă sexul bebelușulu, crede că acesta va fi băiat.

Daniela Crudu este însărcinată cu primul său copil, la 33 de ani. Vedeta și actualul ei iubit urmează să devină părinți peste câteva luni, bruneta aflându-se în cea de-a treia lună de sarcină.Daniela Crudu a mărturisit că deocamdată nu a aflat sexul bebelușului, însă crede că va avea un băiețel. După ce s-a aflat că bruneta este însărcinată, Bianca Drăgușanu s-a oferit să fie nașa bebelușului.

Despre cum s-a simțit în primele luni de sarcină și despre starea ei din prezent a dat detalii Daniela Crudu la postul de televiziune Antena Stars.

Daniela Crudu dă detalii despre sarcină. ”Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu”

”Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa… Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat”, a declarat Daniela Crudu, potrivit spynews.ro.

”Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu, cred că majoritatea graviduțelor au avut în primul trimestru. Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală, nici nu prea am putut să ies din casă, nu am făcut mai nimic pentru că mi-a fost rău. Nu prea am avut pofte eu. Eu mănânc când îmi e foame, adică nu mănânc că sunt gravidă. Nu mă interesează, nu sunt disperată să nu mă îngraș. Acum, dacă simt nevoia să mănânc, mănânc, nici nu exagerez, dar nici nu vreau să mă abțin că nu e bine”, a mai spus bruneta.


Daniela Crudu a făcut declarații și despre iubitul său, tatăl bebelușului ei: “Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi într-una burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”.

 

 

citește și...