Daniela Crudu a ales deja numele bebelușului. Fosta asistentă tv va naște anul viitor. FOTO

28.10.2022, 22:13
Daniela Crudu a ales deja numele bebelușului. Fosta asistentă tv va naște anul viitor. FOTO
Daniela Crudu a ales deja numele bebelușului. Fosta asistentă tv va naște anul viitor. FOTO

Daniela Crudu nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Fosta asistentă TV a făcut noi declarații despre sarcină. Bruneta a mărturisit că a ales deja numele bebelușului. 

Daniela Crudu a dezvăluit recent că este însărcinată în trei luni, iar în primăvara anului viitor își va strânge bebelușul în brațe. Bruneta se iubește de aproximativ un an cu un bărbat care nu este persoană publică. Momentan, ea nu știe ce sex va avea bebelușul, însă a ales deja numele acestuia.

Așadar, dacă va fi fetiță o va chema Daiana, daca va fi băiețel, acesta se va numi David.

Daniela Crudu este gravidă în trei luni

Sunt foarte fericită. Numai la asta mă gândesc. Nu mă mai interesează nimic altceva acum. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Zici că visez. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că e o minune.

Să vezi ce mămică o să fiu! O să fiu cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc încontinuu cu el. Copiii de asta au nevoie. Eu simt că o să fie băiețel. Lumea îmi spune la fel pentru că am o burtică destul de mare pentru trei luni de sarcină”, a declarat Daniela Crudu la Antena Stars.

Câștigă bani din OnlyFans

Viața Danielei Crudu s-a schimbat radical după ce s-a mutat în Suedia. S-a apucat de OnlyFans și face bani frumoși de pe urma platformei pentru adulți. În plus, fosta asistentă tv și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Daniela Crudu s-a obișnuit destul de rapid cu viața din Suedia. Bruneta și-a scos la vânzare apartamentul din București și este hotărâtă să nu se mai întoarcă în țară.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.

Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.

citește și...