FOTO. Daniela Crudu, ipostază de infarct. Bruneta și-a scos sânii la vedere

05.03.2022, 19:52

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, a postat pe rețelele de socializare o fotografie extrem de îndrăzneață. Fosta asistentă TV a incendiat mediul online cu o apariție sexy. Sânii vedetei par mai mari ca niciodată. Fanii s-au întrebat dacă Daniela Crudu a apelat din nou la augumentare mamară.

Chiar dacă fosta prezentatoare TV a fost criticată în nenumărate rânduri pentru aparițiile sale indecente, bruneta se afișează cum îi place și se simte mai bine.

Recent, Daniela Crudu a fost extrem de deranjată de comentariile lui Nea Mărin și a făcut o criză de nervi. Coregraful a fost impresionat de aspectul fizic din adolescență al Danielei Crudu, subliniind că frumusețea naturală o avantaja mai bine.

Fosta prezentatoare a uitat de episodul respectiv și se afișează așa cum consideră că o avantajează.

Bruneta și-a scos sânii la vedere

Recent, Daniela Crudu și-a scos sânii la înaintare și i-a surprins pe fanii de pe rețelele de socializare. Bruneta a îmbrăcat o salopetă neagră care i-a lăsat bustul generos la vedere.

Sânii vedetei par mai mari ca niciodată, iar mulți dintre fani s-au întrebat dacă Daniela Crudu a apelat din nou la augumentare mamară.

Daniela Crudu, implanturi de 1 litru

Anul trecut, Daniela Crudu a recunoscut, în emisiunea lui Dan Capatos, că și-a schimbat implanturile.  Bruneta spunea, tot anul trecut, că se plictisise de forma bustului pe care-l avea înainte și a ales o dimensiune record, sânii bruneței cântărind un kilogram fiecare.

„Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a explicat Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

Anul trecut, Daniela Crudu și-a făcut operație de liposcuție, mărturisind că și-a dorit foarte mult să facă această schimbare, pentru  că nu a reușit în niciun fel să scape de grăsimea de la coapse.
Bruneta spunea, tot anul trecut, că și-a făcut 5 operații, dintre care 3 la sâni, însă a avut și mai multe intervenții ușoare, injectări cu botox, acid hialuronic.
citește și...