Dani Oțil și soția lui și-au botezat fiul

25.10.2021, 15:43
Dani Oțil și soția lui și-au botezat fiul
Dani Oțil și soția lui și-au botezat fiul

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil, în vârstă de 41 de ani, și partenera lui de viață, Gabriela Prisăcariu, au avut partte de un eveniment important în viața lor în weekend. Cei doi l-au botezat pe băiețelul lor, Luca Tiago, care are o lună și câteva zile.Micuțul a venit pe lume în luna septembrie a acestui an.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a acestui an. În luna martie a acestui an, prezentatorul de la Antena 1 a anunțat că urmează să devină tătic pentru prima oară.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată în toamna acestui an. Soția lui Dani Oțil a născut, în data de  11 septembrie 2021, un băiețel perfect sănătos.

Dani Oțil și soția lui și-au botezat fiul. Gabriela a strălucit la eveniment

În weekend, Dani Oțil și soția sa, Gabriela, l-au creștinat pe băiețelul lor, Luca Tiago. Ceremonia a fost una de vis. pentru eveniment, Dani Oțil a ales un costum de culoare bleu, în timp ce partenera lui de viață a strălucit într-un costum de culoare roșie care i-a pus foarte bine în valoare silueta.

”Mergem la botez”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram, în drum spre biserică. ”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”, a glumit Dani Oțil.

Ce mesaj a transmis Dani Oțil după ce a devenit tătic

După ce a devenit tătic pentru prima oară, Dani Oțil a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare. ”Dragul meu “Cârcel” sau “Mâini de bătrânel”, nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pentru ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…? Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins… Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, a scris Dani Oțil în mediul online.

”Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pentru ca in scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu ? Am sters următoarele 3 idei, pentru ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… suna a versuri de manele. Jur. Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca ? P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a adăugat prezentatorul de televiziune.

 

citește și...