Dan Negru, despre veniturile sale. ”Mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune”

21.03.2022, 12:48
Dan Negru, despre veniturile sale. ”Mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune”
Dan Negru, despre veniturile sale. ”Mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre veniturile sale din televiziune și despre afaceri. Nu sunt deloc om de afaceri, fac televiziune și în rest mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune”, a mărturisit Dan Negru în cadrul unui interviu.

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta urmează să apară la postul de televiziune Kanal D. Dan Negru a explicat care este prima emisiune pe care o va realiza la Kanal D. Este vorba despre un quiz show.

Dan Negru a vorbit despre cariera sa în televiziune și despre veniturile sale în cadrul unui interviu pe care l-a acordsat pentru revista Viva. ”Nu sunt deloc om de afaceri, fac televiziune și în rest mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune. Asta îmi permite azi să fac televiziune relaxat. Publicul îi depistează pe cei care fac televiziune pentru bani. E o pasiune pe care nu poți să o faci cu angoase și cu presiunea banilor, nu dă roade”, a spus prezentatorul TV.

Dan Negru, despre veniturile sale. ”Niciodată nu am pus preț pe bani în televiziune, deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele”

Dan Negru a afirmat că niciodată nu a pus preț pe bani, ci mai degrabă a fost prreocupat de ceea ce a trebuit să facă pentru acei bani: ”Toți angajatorii mei pot confirma că negocierile mele financiare cu ei nu au durat mai mult de 10 minute. Nu am pus niciodată preț pe bani cât am pus preț pe ce trebuie să fac pentru acei bani. Degeaba câștigi mult pe termen scurt și proiectele tale nu au succes. Niciodată nu am pus preț pe bani în televiziune, deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele. Ha, ha!”.

”Îmi place brandul ăsta de zgârcit. Vine tot din anii trecuți, când colegii mei câștigau sume mari de bani, și atunci își luau câte o mașină bună, iar eu continuam să merg cu un Renault și cumpăram de banii ăia cărămizi. Aveam mai multă încredere în cărămizi decât în roți de mașină, ha, ha! Dar toți mă luau de zgârcit. Cu vremea, mașinile s-au depreciat și cărămizile s-au scumpit. Dar habar n-am cum e mai bine. Cumpătat sau pasionat”, a mai precizat Dan Negru pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...