Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD pentru declarațiile controversate la adresa femeilor. ”Dă vina pe emisiunea noastră”

02.09.2022, 12:05
Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD pentru declarațiile controversate la adresa femeilor. ”Dă vina pe emisiunea noastră”
Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD pentru declarațiile controversate la adresa femeilor

Prezentatorul Dan Capatos a luat atitudine după ce Geoge Buhnici a fost amendat pentru declarațiile pe care le-a făcut în vara acestui an despre femeile c are se prezintă la plajă.  Declarațiile contrroversate ale lui George Buhnici au fost făcute în cadrul unui inrterviu pe care acesta l-a dat pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena Stras.

Fostul prezentator TV George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații scandaloase, în vara acestui an, la adresa felului în care se prezintă unele femei la plajă. Acesta a fost amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu 20.000 de lei. După ce s-a aflat că a fost amendat, George Buhnici a făcut câteva declarații pe canalul său de Youtube.

Declarațiile contoversate ale lui George Buhnici au fost făcute într-un inteviu pe care acesta l-a acordat pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la Antena Stars. După ce George Buhnici a fost amendat, Dan Capatos a luat atitudine și a comentat declarațiile acestuia la adresa emisiunii respective.

Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD pentru declarațiile controversate la adresa femeilor. ”Nu s-au tăiat, nu s-au montat vorbele domnului Buhnici în niciun fel”

„Noi nu am exploatat în niciun fel acest interviu, în afara faptului de a-l difuza. Nu am făcut dezbateri, cum am fi putut face când eram la Un Show Păcătos, tocmai pentru că am plecat de la premiza că fiecare om merită a doua șansă. (…) Șansa a constat în mai multe momente: acela de a nu difuza imediat interviul, difuzarea lui a avut loc după 7 zile, gândindu-ne că poate în acest timp va realiza grozăviile pe care le-a spus și va da măcar un telefon reporterului care a luat legătura cu el. (…) Discuția apare în momentul în care, după această amendă, George Buhnici se simte dator de a explica din nou de ce a ajuns în postura de a lua amendă și pentru a doua oară, în cadrul aceluiași scandal, dă vina pe emisiunea noastră”, a spus Dan Capatos la emisiunea ”Xtra Night Show”, notează spynews.ro.

 

„În acea poziție pe care eu am luat-o după difuzare, difuzare ce a avut loc la 7 zile după, vineri, (…), am comentat abia luni, când el deja apucase să dea vina pe noi, spunând că „o să-mi aleg mai atent locurile în care vorbesc” asta întâmplându-se după ce noi am dat dovadă de înțelegere pentru George. (…) Simplele scuze ar fi rezolvat mult mai bine problema. Nu ar fi pierdut nici contractele de publicitate, pentru că în mod clar acestea îl dor mult mai mult dect amenda pe care a primit-o de la Consiliul Național al Discriminării, și nu ar mai fi nevoit să facă acest balet absolut penibil în a se justifica și a explica că, de fapt, nu el este de vină, ci emisiunea de cancan care a difuzat acest interviu, pentru că el a fost editat, montat, decupat și ilustrat. Cu ocazia asta a dat dovadă că a trăit și a trecut degeaba printr-o televiziune, chiar importantă, pentru că nu a învățat nimic din această meserie. În afară de un interviu în direct, niciun alt material la televizor nu este difuzat brut. (…) însă, un lucru nu s-a făcut. Nu s-au tăiat, nu s-au montat vorbele domnului Buhnici în niciun fel”, a mai spus prezentatorul TV.

Declarația cu care George Buhnici a provocat un imens scandal

George Buhnici a provocat un imens scandal cu declarațiile pe care le-a făcut în luna iulie a acestui an. Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la TV.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.  În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, criticul de modă Iulia Albu a luat atitudine și a transmis un mesaj categoric la adresa fostului prezentator TV.
citește și...