Dan Bittman: ”Nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”

02.11.2021, 12:36
Dan Bittman: ”Nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”
Dan Bitmman: ”Nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”

Dan Bittman, în vârstă de 59 de ani, a făcut declarații referitoare la pandemia de coronavirus, măsurile de protecție impuse de autoritățile și vaccin. ”Nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”, a afirmat solistul celebrei trupe Holograf, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Pe durata pandemiei de coronavirus, Dan Bittman, solistul trupei Holograf,  a fost unul dintre cei care au contestat vehement măsurile de restricție impuse de autorități. Recent, artistul pornit mişcarea “Nu vreau” în rândul românilor, prin care îi îndeamnă pe aceştia să arate autorităților că nu sunt de acord cu măsurile impuse.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Dan Bittman a declarat însă că nu a spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție.

Dan Bitmman: ”De fiecare dată sunt cu mască pe față”

”Le respect, că cine și cum sunt făcute și așa mai departe, asta e o altă discuție. De fiecare dată sunt cu mască pe față, adică de asta spun, nu sunt împotrivă și nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”, a declarat Dan Bittman, citat de spynews.ro.

Întrebat dacă s-a vaccinat împotriva coronavirusului, solistul trupei Holograf a preferat să nu dea detalii: ”E o întrebare foarte intimă, nu aș vrea să răspund în seara asta și aș vrea să las lucrurile să plutească în aer”.

1.655.024 de cazuri de COVID-19 în țara noastră de la debutul pandemiei

Alte 6.993 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore pe teritoriul țării noastre. În ultima zi au fost raportate și 322 de decese, dintre care 11 anterioare. De la începutul pandemiei de coronavirus și până astăzi, în România au fost înregistrate 1.655.024 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 1.415.606 pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, au decedat 48.073 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 20.561. Dintre acestea, 1.876 sunt internate la terapie intensivă. Din totalul pacienților internați, 460 sunt minori, 431 fiind internați în secții și 29 la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 10.316.397 de teste RT-PCR și 4.465.286 de teste rapide antigenice. Pe teritoriul României, 146.431 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 19.372 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 59.337 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 96 de persoane.

 

 

citește și...