Dan Bittman, noi declarații despre pandemia de coronavirus. ”Nu poți să prevezi că pandemia începe pe 6 octombrie sau mai știu eu când”

28.09.2021, 15:27
Dan Bittman, noi declarații despre pandemia de coronavirus. ”Nu poți să prevezi că pandemia începe pe 6 octombrie sau mai știu eu când”
Dan Bittman, noi declarații despre pandemia de coronavirus. ”Nu poți să prevezi că pandemia începe pe 6 octombrie sau mai știu eu când”

Dan Bittman, în vârstă de 59 de ani, a făcut noi declarații legate de pandemia de coronavirus. ”Nu poți să prevezi că pandemia începe pe 6 octombrie sau mai știu eu când”, a spus el.  Solistul trupei Holograf Dan Bittman a fost invitat la ”Marius Tucă Show”, de la Aleph News, unde a afirmat că nu există scenariu roșu în Timișoara, totul fiind „o minciună sinistră, o invenție”.

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, se poate lăuda cu o carieră artistică impresionantă. În ceea ce privește viața personală, Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.

Pe durata pandemie de coronavirus, Dan Bittman a fost unul dintre cei care au contestat vehement măsurile de restricție impuse de autorități. Acum, artistul a făcut din nou declarații despre pandemia de COVID-19. Acesta a fost invitatul jurnalistului Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show” de la Aleph News. Artistul a afirmat că nu există scenariu roșu în Timișoara, totul fiind „o minciună sinistră, o invenție”.

Dan Bittman, noi declarații despre pandemia de coronavirus. ”Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”

„Eu cred că sunt primul om liber, slobod la gură. Am venit trist de la Timișoara. Mulți au zis că de ce mă bag în seamă. Eu îmi cunosc deja dușmanii: sunt cei care vor să-mi pună pumnul în gură, vor să-mi țină copiii în casă. Eu toată vara am fost printre oameni, sute, mii, oameni cu care m-am pupat, am râs, am glumit.Este o minciună sinistră. Nu există niciun scenariu roșu în Timișoara. Este o invenție. Nu poți să prevezi că pandemia începe pe 6 octombrie sau mai știu eu când. Nici 30% România nu a fost convinsă să se vaccineze. Începi să-mi spui acum că trebuie să vaccinez și copiii? În fiecare zi îmi dai vești ca să mă obligi să-mi vaccinez copiii? Sunt de acord să merg mâine cu un elicopter SMURD, plătit de mine, să vedem în ce orașe se fac cele 4000 de testări pe cozi. Nu știu unde se fac testările astea. Există COVID, există prieteni în spital, mi-au murit prieteni. Ce s-a întâmplat în doi ani? Nimic”, a declarat Dan Bittman, notează wowbiz.ro.

Artistul pornit mişcarea “Nu vreau” în rândul românilor, prin care îi îndeamnă pe aceştia să arate autorităților că nu sunt de acord cu măsurile impuse.  „Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile. Fiecare dacă poate să-şi facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuţele şi prima maimuţă zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred.  V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

citește și...