Dan Bittman, despre pandemia de coronavirus. ”Era știută de acum 10 ani”

15.08.2021, 10:58
Dan Bittman, despre pandemia de coronavirus. ”Era știută de acum 10 ani”
Dan Bittman, despre pandemia de coronavirus. ”Era știută de acum 10 ani”

Binecunoscutul artist Dan Bittman, în vârstă de 59 de ani, a fost unul dintre cei care au contestat vehement măsurile de restricție impuse de autorități pe durata pandemiei de coronavirus din țara noastră. Acum, cântărețul a făcut noi declarații despre pandemia de COVID-19. ”Era știută de 10 ani”, susține Dan Bittman.

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, se poate lăuda cu o carieră artistică impresionantă. În ceea ce privește viața personală, Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.

Pe durata pandemie de coronavirus, Dan Bittman a fost unul dintre cei care au contestat vehement măsurile de restricție impuse de autorități. Acum, artistul a făcut din nou declarații despre pandemia de COVID-19.

Dan Bittman, despre pandemia de coronavirus. ”Nu poate să existe pe vorbe”

Dan Bittman a făcut noi declarații despre pandemia de coronavirus, la un post de televiziune. Acesta a spus exact ce crede despre pandemie, afirmând că cifrele ar arăta că virusul nu a fost chiar atât de periculos. „Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, potrivit wowbiz.ro.

Acesta susține că susține că pandemia a fost știută încă de acum 10 ani. „Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci. Eu cred că Fauci (n.r. Anthony Fauci, imunolog american) are nevoie de a treia (n.r. doză). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a mai comentat artistul.

1.086.900 de cazuri de COVID-19 pe teritoriul României

Numărul cazurilor zilnice de COVID-19 în România a trecut sâmbătă de 400, ajungând la 408. Cele mai multe cazuri noi – 85 – au fost raportate, în continuare, în București. În ultima zi au fost înregistrate cinci decese. Până astăzi, 14 august 2021, pe teritoriul României au fost confirmate 1.086.900 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.049.742 de pacienți au fost declarați vindecați, relatează Hotnews. Până astăzi, au decedat 34.342 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 708. Dintre acestea, 108 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.872.442 de teste RT-PCR și 2.058.455 de teste rapide antigenice.

citește și...