De cât timp s-a despărțit Dan Bittman de mama copiilor săi. Detalii incredibile despre Liliana Ștefan

23.12.2020, 16:54
De cât timp s-a despărțit Dan Bittman de mama copiilor săi. Detalii incredibile despre Liliana Ștefan
De cât timp s-a despărțit Dan Bittman de mama copiilor săi. Detalii incredibile despre Liliana Ștefan

La final de an, Dan Bittman a aruncat bomba! Solistul trupei Holograf a fost invitatul lui Denise Rifai în ediția de marți, 21 decembrie, a emisiunii de la Kanal D. 

Dan Bittman a vorbit despre relația lui cu textiera Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit 3 băieți. Artistul a precizat că nu mai sunt împreună de mai bine de 4 ani.

Dan Bittman a pus punct relației cu Liliana Ștefan

‘Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns’, a spus Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Deși nu mai formează un cuplu, Dan Bittman a recunoscut că Liliana Ștefan a fost femeia în care a văzut că poate să clădească ceva. De altfel, niciunul dintre cei doi nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească.

A recunoscut că este vinovat pentru separare

Solistul a mărturisit că niciodată nu s-a pus problema căsătoriei cu Liliana Ștefan, pentru că s-au înțeles foarte bine așa. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani).

Dan Bittman a recunoscut că poartă întreaga vină pentru despărțirea de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

‘De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat’, a mai adăugat interpretul.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună timp de 25 de ani, iar de un an nu mai locuiesc sub același acoperiș.

Artistul a maispus în emisiunea lui Denise Rifai că s-a mutat singur într-un apartament suficient de mare încât băieții săi să mai poată veni să-l viziteze și chiar să rămână la el când este cazul.

citește și...