Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, infectat cu coronavirus

28.07.2021, 10:40
Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, infectat cu coronavirus
Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, infectat cu coronavirus

Andrei Zaharescu, fostul soț al prezentatoarei de televiziune Andreea Berecleanu, a fost infectat cu coronavirus. Andrei Zaharescu este consul al României la Cape Town, o zonă puternic lovită de valul al treilea al pandemiei. Se pare că acesta și toți colegii săi au contactat noua tulpină, iar Consulatul României la Cape Town a fost închis timp de o săptămână.

Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, a fost infectat cu tulpina sud-africană COVID-19.

La începutul lunii iulie, Andrei Zaharescu, care este consul al României la Cape Town, a intrat în carantină din cauza infecției cu noul virus.

Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, infectat cu coronavirus. ”Tot personalul a fost infectat cu COVID-19”

Actuala soție a lui Andrei Zaharescu, Cosmina Ionescu, a confirmat informația, afirmând într-o postare pe pagina de socializare a instituției că ”Întreg personalul consular” a fost infectat.

”Consulatul a fost redeschis din 07.07.2021. Nu e vorba de reguli de igienă, ci de faptul că tot personalul a fost infectat cu COVID-19”, a scris Cosmina Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

1.082.551 de cazuri de coronavirus în România

Alte 175 cazuri noi de coronavirus au fost raportate pentru ultimele 24 de ore în România. În ultima zi au fost raportate două decese. Până în prezent, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.082.551 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.047.388 de pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, 34.273 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 337. Dintre acestea, 43 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrat 8.641.510 teste RT-PCR și 1.781.794 de teste rapide antigenice. Pe teritoriul României, 721 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 502 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 43.991 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 56 de persoane.

citește și...