Magda Vasiliu s-a vaccinat împotriva COVID. ”M-am bucurat că a trebuit să stau la coadă”

09.08.2021, 15:26
Magda Vasiliu s-a vaccinat împotriva COVID. ”M-am bucurat că a trebuit să stau la coadă”
Magda Vasiliu s-a vaccinat împotriva COVID. ”M-am bucurat că a trebuit să stau la coadă”

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu s-a vaccinat îmnpotriva coronavirusului, în Italia, acolo unde se află de mai mulți ani. Vedeta a transmis un mesaj pe contul său de socializare.  ”M-am bucurat că a trebuit să stau la coadă pentru că era lume destulă”, le-a spus ea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Ani de zile, Magda Vasiliu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. De patru ani, Magda Vasiliu, în vârstă de 45 de ani, s-a mutat în Italia, pentru a-i oferi o șansă la viață fiului ei, Vlad, care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. În plan personal, vedeta a fost măritată de trei ori, prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu, apoi cu tatăl fiului ei, Andrei Vintilescu, pentru ca, în 2015, să ajungă la altar alături de Cosmin Stoian.

Magda Vasiliu le-a mărturisit, în weekend, celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, că a reușit să ajungă să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Magda Vasiliu s-a vaccinat împotriva COVID. ”Nu vreau să influențez pe nimeni”

”Am venit acasa pe serpentinele de la Cimina, dupa ce m-am dus tocmai la spitalul din Ronciglione pentru a-mi face, in sfarsit, vaccinul. Asta dupa ce, acum doua luni, cand m-am programat la o farmacie dintr un satuc, Poggio Cattino, ca sa fac Johnson&Johnson, m-au sunat sa mi spuna ca-s tanara si ca nu mi l-ar face. Bine, tanara pentru vaccinul ala, ca in rest…?… Asa ca m-am reprogramat pentru Pfizer. Cert e ca m-am bucurat ca a trebuit sa stau la coada pentru ca era lume destula. Eram programata la ora 16, l-am facut la 16.45. Urmatoarea doza, same time, same place, peste fix trei saptamani”, a scris Magda Vasiliu pe contul său de socializare.

”Nu vreau sa influentez pe nimeni. Fiecare e liber sa fac fix ce vrea, sa fie de acord cu conspirationistii, cu medicii, cu prietenii, cu cine vrea el. Nu vreau sa influentez pe nimeni cu nicio postare, pentru ca nu am si nu-mi doresc astfel de capacitati. Daca puteam sa “influentez”pe cineva, as fi incercat cu lucruri mult mai importante”, a mai spus aceasta.

 

citește și...