Dan Bittman continuă seria dezvăluirilor șocante despre COVID-19. A atacat iar autoritățile române

13.12.2020, 13:56
Dan Bittman continuă seria dezvăluirilor șocante despre COVID-19. A atacat iar autoritățile române

Dan Bittman nu ține deloc cont de pandemia de coronavirus și a făcut o petrecere de pomină zilele trecute.

Artistul de la Holograf nu a fost singur, ci însoțit de mai multe persoane publice. Party-ul a avut loc într-un locație ce semăna izbitor cu un pub din Centrul Vechi.

În ultimele săptămâni, Dan Bittman și-a împărtășit opiniile referitoare la coronavirus și a atacat deciziile guvernanților în repetate rânduri. Solistul nu se lasă și continuă irul conspirațiilor despre Covid-19.

Dan Bittman nu crede în coronavirus

Dan Bittman a stârnit numeroase controverse în mediul online, părerile fiind atât pro, cât și contra. Recent, artistul și-a spus părerea vizavi de alegerile din 6 decembrie.

El a precizat că absența de la vot a fost generată tocmai din cauza știrilor anterioare cu privire la infectările cu coronavirus, dar și de măsurile luate de autoritățile române.

‘Anul ăsta, nu am vrut să ratez votul. Eu am spus chiar pe postul dumneavostră de televiziune, am spus că vor scădea în perioada alegerilor, dar să ştiţi că absenteismul a venit din vina celor care ne-a speriat atât de mult în luna premergătoare, pentru că, dacă nu apărea preşedintele zi de zi, seară de seară, să ne spună tot felul de năzdrăvănii, sau primul-ministru, sau toţi cei reponsabili, domnul Arafat, şi aşa mai departe. Oamenii nu ar fi fost atât de speriaţi.

Eu înţeleg că mulţi au preferat să stea în casă de frica de a nu lua virusul. Degeaba scad cifrele cu două-trei zile înainte de alegeri. Timp de o lună ţi s-a activat în minte că e destul de groasă treaba, şi atunci să nu ne mire absenteismul. Asta o spun pentru cei care se miră de rezultate, sau se miră de absenteism. 

A fost o șmecherie urâtâ, pentru că, după cum bine știți, în piețe nu plătim și ambalajele produselor, le cumpărăm direct. În schimb, în supermarketuri, cam un sfert cel puțin din preț înseamnă ambalaje. Este interesul multora să se vândă marfa din supermarketuri, și nu cea din piețe’, a fost mesajul lui Dan Bittman.

Catinca Roman l-a atacat pe Dan Bittman

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost aspru criticat după ce a făcut declarații halucinante despre restricțiile impuse de stat în perioada pandemiei de COVID-19.

Artistul a reușit să-și pună pe toată lumea în cap, afirmând că pandemia de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile din România.

‘Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!’, a declarat Catinca Roman, pentru Impact.ro. 

citește și...