Dan Bittman, noi declarații controversate: ‘Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață’

29.10.2020, 13:24
Dan Bittman, noi declarații controversate: 'Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață'
Dan Bittman, noi declarații controversate: 'Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață'

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, și-a pus pe toată lumea în cap după ce a făcut declarații șocante, afirmând că pandemia de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile din România.

Dezvăluirile artistului au devenit virale în mediul online și au provocat numeroase reacții. Zilele trecute, într-un interviu pentru Gândul Live, Dan Bittman a precizat că nu crede în masca de protecție.

Dan Bittman, în centrul unui uriaș scandal

‘Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. 

Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult’, mărturisea Dan Bittman.

Noile declarații controversate ale artistului

Însă cântărețul nu s-a oprit aici! Într-o emisiune moderată de Cristi Brancu pe Facebook, Dan Bittman a făcut iar declaraţii controversate despre restricțiile dure impuse de autorități. Iată ce declarații noi a mai făcut solistul trupei Holograf.

  • Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață. Eu aș fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reținere față de aceste știri alarmante.
  • Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu așa cu degetul, pentru că suntem egali.
  • Am stat în primele luni în casă…80.000 de români au plecat la sparanghel.
  • Nu poți să sfidezi poporul și să ai pretenția ca poporul să te asculte.
  • Dacă o să mă calce într-o zi o mașină, să știi de ce m-a călcat, am deranjat prea mult …Nu mă mai luați de prost. Noi trăim într-o frică permanentă.
  • Nu vi se pare puțin ciudat că din 200 000 de infectări, 160 000 și ceva sunt vindecați? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toții vom trece prin el. Dar sunt curios câți români vor face vaccinul.
  • Mai sunt oameni care au probleme uriașe de sănătate (cancer) și despre ei nu se mai vorbește. Se vorbește numai despre corona și ceilalți sunt neglijați.
  • Un guvern treubuie să aibă grijă de toți cetățenii. V-ați uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru.
  • Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtați mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcții  oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în școli e COVID?
  • Haideți să nu mai fim alarmiști. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine.
  • Hai să nu mai fim idioți. Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID.

 

citește și...