Catinca Roman sare la gâtul lui Dan Bittman. ‘El e obișnuit cu bani mulți și acum e disperat’

25.11.2020, 16:20
Catinca Roman sare la gâtul lui Dan Bittman. 'El e obișnuit cu bani mulți și acum e disperat'
Catinca Roman sare la gâtul lui Dan Bittman. 'El e obișnuit cu bani mulți și acum e disperat'

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost aspru criticat după ce a făcut declarații halucinante despre restricțiile impuse de stat în perioada pandemiei de COVID-19. 

Artistul a reușit să-și pună pe toată lumea în cap, afirmând că pandemia de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile din România.

De asemenea, el a spus despre Andreea Esca că ar fi mințit că a fost diagnosticatăcu COVID-19. După aceste dezvăluiri, unii prieteni i-au întors spatele. Este cazul și Catincăi Roman.

Catinca Roman i-a transmis un mesaj dur lui Dan Bittman

Fiica cea mare a Mioarei Roman l-a atacat dur pe Dan Bittman, mărturisind că trupa Holograf încheia contracte cu partidele politice din România, pentru diverse campanii electorale. Acum, Dan Bittman a pierdut mulți bani în lipsa concertelor.

‘Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!’, a declarat Catinca Roman, pentru Impact.ro. 

Dan Bittman nu crede că Esca a avut COVID-19

citește și...