Dan Bittman nu crede că Andreea Esca a avut coronavirus: ‘Nu e nimic adevărat’

12.11.2020, 17:22
Dan Bittman nu crede că Andreea Esca a avut coronavirus: 'Nu e nimic adevărat'
Dan Bittman nu crede că Andreea Esca a avut coronavirus: 'Nu e nimic adevărat'

Dan Bittman continuă să facă declarații șocante în spațiul public! Invitat în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, artistul de la Holograf a făcut iar afirmații controversate. 

Dan Bittman a spus că nu crede că Andreea Esca ar fi fost infectată cu COVID-19. Solistul a mărturisit că știrista de la PRO TV s-ar fi aflat printre artiştii şi influencerii plătiți să afirme că s-au îmbolnăvit de coronavirus.

În plus, Bittman a spus că aceasta e singura vedetă care a mințit în legătură cu acest subiect.

Ce a spus Dan Bittman despre Andreea Esca

‘S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem’, sunt declarațiile uluitoare făcute de Bittman.

Dan Bittman, anti-masca de protecție

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, și-a pus pe toată lumea în cap după ce a făcut declarații șocante, afirmând că pandemia de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile din România.

Într-un interviu pentru Gândul Live, Dan Bittman a precizat că nu crede în masca de protecție.

‘Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. 

Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult’, mărturisea Dan Bittman.

citește și...