Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. ”E un model destul de simpluț”

11.09.2022, 16:46
Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. ”E un model destul de simpluț”
Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin.

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Artista a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă pe care urmează să o poarte. ”E un model destul de simpluț”, a dat detalii Maria Constantin.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie. S-a aflat și cine îi va realiza rochia de mireasă interpretei de muzică populară pentru cvel mai important eveniment din viața sa. Rochia de mireasă a Mariei Constantin va fi realizată de Florin Burescu, designer și prieten al artistei. Vedeta a dezvăluit, pentru spynews.ro, cum va arăta rochia de mireasă pe care urmează să o poarte.

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. ”Fix să se potrivească pentru un garden party””Anul viitor va fi nunta, momentan n-am stabilit data pentru că avem foarte multe evenimente la care trebuie să mergem, mai așteptăm, probabil la toamnă mai târziu vom merge să ne uităm de locație. Cert este că va fi o petrecere, nu o nuntă, ceva gen white party, afară, toată lumea să se simtă bine, îmbrăcată mai lejer, nu neapărat cu rochii de seară și nu știu ce accesorii”, a declarat maria Constantin pentru sursa mai sus-menționată.

”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a mai spus interpreta de muzică populară.

citește și...