Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru la un an de la operația pe creier. ”Mă dusesem doar la un simplu control”

11.01.2022, 14:51
Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru la un an de la operația pe creier. ”Mă dusesem doar la un simplu control”

Actrița Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului de televiziune Mihai Mitoșeru, a vorbit despre starea sa de sănătate. Aceasta explicat cum se simte la un an de la operație pe creier pe care a suferit-o. ”Mă dusesem doar la un simplu control”, a mărturisit mama lui Mihai Mitoșeru în cadrul unui interviu.

Camelia Mitoșeru s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă de timp. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență în spital și a fost operată. Camelia Mitoșeru ajuns anul trecut pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom. După operația pe creier, Camelia Mitoșeru a fost din nou internată din cauza altor probleme de sănătate, însă a trecut cu bine și peste această situație. La sfârșitul anului trecut, actrița a fost internată la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în casă. Aceasta nu mai luase tratamentul prescris de medici.

Camelia Mitoșeru a explicat, pentru playtech.ro, care este starea sa de sănătate la un an de la intervenția chirurgicală pe care a suferit-o.

Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru la un an de la operația pe creier. ”Nu am nimic, nicio interdicție. Dar, nici înainte nu am avut nimic”

”Mă simt foarte bine acum. Pe 3 februarie se împlinește un an de la operație. Nu am nimic, nicio interdicție. Dar, nici înainte nu am avut nimic. Mă dusesem doar la un simplu control. Mi-au depistat acel meningiom imens (tumoră benignă), pe care cred că îl aveam de mulți ani. Era foarte mare, mai avea un pic și-mi acoperea tot creierul. Operația a durat 8 ore, la un spital particular. După operație, am vorbit perfect. Mulțumesc lui Dumnezeu și profesorului Ciurea, care m-a operat, la o clinică particulară!”, a declarat Camelia Mitoșeru.


Actrița a mărturisit că fiul ei, Mihai Mitoșeru, are grijă să vorbeasc ă de mai multe ori pe zi cu ea la telefon pentru a se asigura că se simte bine: „Mihai mă sună de câteva ori pe zi, să vadă dacă sunt bine. Acum iau toate medicamentele recomandate de medici. Unele le iau dimineața, altele, seara. Apoi, îi trimit mesaj lui Mihai că le-am luat pe toate. Noi am avut mereu o legătură foarte strânsă”.

 

 

citește și...