Cum se simte graviduța Adela Popescu. ”Respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața”

29.04.2021, 15:54
Cum se simte graviduța Adela Popescu. ”Respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața”
Cum se simte graviduța Adela Popescu. ”Respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața”

Adela Popescu se află în cea de-a șaptea lună de sarcină. Vedeta de televiziune a explicat cum se simte.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Vedeta se află în cea de-a șaptea lună de sarcină și a dezvăluit cum se simte. Adela Popescu a mărturisit, pentru click.ro, că are ceva probleme cu sarcina. ”Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

 

Cum a început povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan a început în anul 2010. ”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea”, a povestit Radu Vâlcan.

Despre primul sărut cu Adela Popescu, Radu Vâlcan a spus: ”Aaa, sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt?”.

Întrebată dacă nu i-a fost teamă de faima de cuceritor pe care o avea Radu Vâlcan atunci când s-au cunoscut, Adela Popescu a explicat: ”Ba da, sigur că m-am gândit la asta, mai ales că fusesem avertizată și era recunoscut pentru asta. Dar l-am perpelit până am fost absolut convinsă că e pe viață”.

citește și...