Cum se simt Cristina Cioran și fetița sa după ce au fost infectate cu COVID-19. ”Câteva zile trebuie să stea la adăpost”

01.01.2022, 15:47
Cum se simt Cristina Cioran și fetița sa după ce au fost infectate cu COVID-19. ”Câteva zile trebuie să stea la adăpost”
Cum se simt Cristina Cioran și fetița sa. ”Câteva zile trebuie să stea la adăpost”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, și fiica sa, Ema, au fost externate din spital după infectarea cu noul coronavirus. partenerul de viață al vedetei a dat detalii despre starea de sănătate a celor două. ”Câteva zile trebuie să stea la adăpost”, a explicat Alexandru Dobrescu, partenerul de viață al Cristinei Cioran.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Fetița sa a fost externată, după aproape două luni.

De curând, Cristina Cioran și fiica sa, Ema, au ajuns din nou la spital după ce au fost infectate cu noul coronavirus. Acestea au fost acum externate. Partenerul de viață al actriței a dat detalii despre starea de sănătate a acesteia și a fetiței lor. „Au avut condiții foarte bune peste tot. Spitalele din România își fac datoria pe cât se poate. La ce bugete au, ei fac mai mult decât posibilul. Pare că aduc și de acasă, doar ca să le fie bine pacienților”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

Cum se simt Cristina Cioran și fetița sa după ce au fost infectate cu COVID-19.  ”Sunt foarte bine amândouă”

„Ele sunt afară din spital, în izolare. Câteva zile trebuie să stea la adăpost. Nu mai au simptome. Sunt foarte bine amândouă!… Ele m-au încurajat pe mine mai degrabă decât eu pe ele, pentru că eu nu puteam să le văd, să mă apropii de ele. Până la urmă s-a terminat cu bine”, a mai spus Alexandru Dobrescu despre starea Cristinei Cioran și a fiicei lor.


Alexandru Dobrescu a explicat ș c e își dorește pentru el și familia sa în anul 2022: „Ne dorim să fim sănătoși ca să putem să dezvoltăm proiectele pe care le-a început în 2021! Avem două magazine cu haine pe care le facem noi și avem și o firmă cu care organizăm petreceri cu muzică electronică”.

 

citește și...